DEVA PARTİSİ KOCAELİ ADAY ADAYLARINI GÖRÜCÜYE ÇIKARDI

Siyaset 06.04.2023 - 13:45, Güncelleme: 06.04.2023 - 21:09
 

DEVA PARTİSİ KOCAELİ ADAY ADAYLARINI GÖRÜCÜYE ÇIKARDI

KOCAELİ HABERİ
14 Mayıs'ta yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için  DEVA Partisi Kocaeli'de 43 kişi aday adaylığı için başvuruda bulundu. Bu başvuruların 23'ü partinin il binasına 20'si ise Genel Merkez'e yapıldı. DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanlığı, aralarında Kocaeli kurucu başkanı Adem Koç ve Gebze kurucu başkanı Av. Kemal Memiş'in de aralarında olduğu milletvekili aday adayı isimleri dün İzmit Yunus Emre Kültür Merkezinde düzenlenen program ile kamuoyuna tanıtıldı. Programa İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur, Saadet Partisi Kocaeli eski İl Başkanı ve Milletvekili aday adayı Zafer Mutlu, DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Semih Taşveren, CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Darcan, Milletvekili aday adayları ve partililer katıldı. DEVA Partisi il başkanı İl Başkanı Semih Taşveren yaptığı konuşmada "43 aday adayından aramızda olan 23 aday adayı ile sizlere hizmet etmek için varız. Sizlerle omuz omuza çalışarak Kocaeli ve Türkiye'nin geleceğini inşa edeceğiz. Tüm arkadaşların sandıklar açılıncaya kadar ilk günkü heyecanla çalışmaya devam edeceğine inancım tam. Biz Ali Babacan'a verdiğimiz sözü tutacağız. Düşünün, halkımız açlık sınırında yaşarken ‘mutlu şehir’ diyenler orta sahada top çevirmekten başka bir şey yapamadılar. Baktığınızda artık mutlu şehir sloganını da kullanamıyorlar, kullanmaya da yüzleri yok açıkçası. Kocaelimizin 12 ilçesinde her bir ferdimize ulaşarak onların dertlerine deva olmak işin var gücümüzle çalışacağız. Bu şehirde ve ülkemizde her bireyin yaşam standartlarının yükseldiği, fırsat eşitliğinin olduğu bir dönem başlatmak için 23 aday adayımızla biz hazırız. Değerli Deva Partililer, sizlerin desteğiyle kazanacağımız her başarı Kocaeli’nin başarısıdır.Damlaya damlaya oylar DEVA'ya” dedi. DEVA KOCAELİ'NİN ADAY ADAYLARI: 1) Adem Koç 2) Ahmet Tayfun Baltacı 3) Alptekin Cevherli 4) Bilge Banu Yarbil 5) Çağlayan Ateş 6) Çağrı Çakıcı 7) Gamze Durmaz 8) Görkem Baver Denizhan 9) Hüseyin Emre Güler 10) İsmail Aras 11) İzzet Harun Ok 12) Kadir Gülhan Abbasioğlu 13) Kemal Memiş 14) Mehmet Anlazuk 15) Mehmet Karayel 16) Mehmet Akif Yıldız 17) Mehmet Emin Çelik 18) Orhan Bozkurt 19) Suat Demir 20) Tuğba Akbulut 21) Yıldız Kaçar 22) Yunus Katı 23) Zeynep Aydın Sudan
KOCAELİ HABERİ

14 Mayıs'ta yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için  DEVA Partisi Kocaeli'de 43 kişi aday adaylığı için başvuruda bulundu. Bu başvuruların 23'ü partinin il binasına 20'si ise Genel Merkez'e yapıldı.

DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanlığı, aralarında Kocaeli kurucu başkanı Adem Koç ve Gebze kurucu başkanı Av. Kemal Memiş'in de aralarında olduğu milletvekili aday adayı isimleri dün İzmit Yunus Emre Kültür Merkezinde düzenlenen program ile kamuoyuna tanıtıldı. Programa İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur, Saadet Partisi Kocaeli eski İl Başkanı ve Milletvekili aday adayı Zafer Mutlu, DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Semih Taşveren, CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Darcan, Milletvekili aday adayları ve partililer katıldı.

DEVA Partisi il başkanı İl Başkanı Semih Taşveren yaptığı konuşmada "43 aday adayından aramızda olan 23 aday adayı ile sizlere hizmet etmek için varız. Sizlerle omuz omuza çalışarak Kocaeli ve Türkiye'nin geleceğini inşa edeceğiz. Tüm arkadaşların sandıklar açılıncaya kadar ilk günkü heyecanla çalışmaya devam edeceğine inancım tam. Biz Ali Babacan'a verdiğimiz sözü tutacağız. Düşünün, halkımız açlık sınırında yaşarken ‘mutlu şehir’ diyenler orta sahada top çevirmekten başka bir şey yapamadılar. Baktığınızda artık mutlu şehir sloganını da kullanamıyorlar, kullanmaya da yüzleri yok açıkçası.

Kocaelimizin 12 ilçesinde her bir ferdimize ulaşarak onların dertlerine deva olmak işin var gücümüzle çalışacağız. Bu şehirde ve ülkemizde her bireyin yaşam standartlarının yükseldiği, fırsat eşitliğinin olduğu bir dönem başlatmak için 23 aday adayımızla biz hazırız. Değerli Deva Partililer, sizlerin desteğiyle kazanacağımız her başarı Kocaeli’nin başarısıdır.Damlaya damlaya oylar DEVA'ya” dedi.

DEVA KOCAELİ'NİN ADAY ADAYLARI:
1) Adem Koç
2) Ahmet Tayfun Baltacı
3) Alptekin Cevherli
4) Bilge Banu Yarbil
5) Çağlayan Ateş
6) Çağrı Çakıcı
7) Gamze Durmaz
8) Görkem Baver Denizhan
9) Hüseyin Emre Güler
10) İsmail Aras
11) İzzet Harun Ok
12) Kadir Gülhan Abbasioğlu
13) Kemal Memiş
14) Mehmet Anlazuk
15) Mehmet Karayel
16) Mehmet Akif Yıldız
17) Mehmet Emin Çelik
18) Orhan Bozkurt
19) Suat Demir
20) Tuğba Akbulut
21) Yıldız Kaçar
22) Yunus Katı
23) Zeynep Aydın Sudan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.