AK PARTİLİLERDEN ÇOK NET BİR GEBZE TİCARET ODASI MESAJI

Siyaset 05.04.2023 - 22:28, Güncelleme: 05.04.2023 - 22:28
 

AK PARTİLİLERDEN ÇOK NET BİR GEBZE TİCARET ODASI MESAJI

KOCAELİ HABERİ
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Ak Parti Gebze Kurucu İlçe Başkanı Metin Gökçe ve Ak Parti Kocaeli eski il başkan vekili Mikdat Aydın birlikte, Gebze Ticaret Odası başkanı Nail Çiler'in başkanlıktan istifa ederek CHP Kocaeli Milletvekilli aday adayı olması sonrasında, GTO Yönetim kurulu üyeleri arasındaki oylamada GTO başkanlığına seçilen Abdurrahman Aslantaş'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun ve başarı dileklerini ilettiler.. Ak Partililerin, GTO'ya yapmış olduğu bu üst düzey ziyaret kulislerde "Nail Çiler'in CHP saflarına geçmesine bozulan Ak Parti, bundan sonraki süreçte, Gebze Ticaret Odasında ağırlığını hissettirmekte kararlı" şeklinde yankı buldu.. Zinnur Büyükgöz bu ziyareti sosyal medyadan "Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş'ı ziyaret ederek görevlerinde muvaffakiyetler diledik. Gebze'mize ve iş insanlarımıza tekrardan hayırlı olsun." sözleri ile paylaştı.. Metin Gökçe ise bu ziyaret için "Gebze belediye başkanımız Sayın Zinnur Büyükgöz le birlikte Gebze ticaret odası Başkanlığına yeni seçilen Abdurrahman Aslantaşı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik" paylaşımında bulundu..
KOCAELİ HABERİ

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Ak Parti Gebze Kurucu İlçe Başkanı Metin Gökçe ve Ak Parti Kocaeli eski il başkan vekili Mikdat Aydın birlikte, Gebze Ticaret Odası başkanı Nail Çiler'in başkanlıktan istifa ederek CHP Kocaeli Milletvekilli aday adayı olması sonrasında, GTO Yönetim kurulu üyeleri arasındaki oylamada GTO başkanlığına seçilen Abdurrahman Aslantaş'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun ve başarı dileklerini ilettiler..

Ak Partililerin, GTO'ya yapmış olduğu bu üst düzey ziyaret kulislerde "Nail Çiler'in CHP saflarına geçmesine bozulan Ak Parti, bundan sonraki süreçte, Gebze Ticaret Odasında ağırlığını hissettirmekte kararlı" şeklinde yankı buldu..

Zinnur Büyükgöz bu ziyareti sosyal medyadan "Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş'ı ziyaret ederek görevlerinde muvaffakiyetler diledik. Gebze'mize ve iş insanlarımıza tekrardan hayırlı olsun." sözleri ile paylaştı..

Metin Gökçe ise bu ziyaret için "Gebze belediye başkanımız Sayın Zinnur Büyükgöz le birlikte Gebze ticaret odası Başkanlığına yeni seçilen Abdurrahman Aslantaşı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik" paylaşımında bulundu..
Bir 2 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.