KILIÇDAROĞLU'NDAN SAADETLİLERE 'SECCADE' AÇIKLAMASI

Siyaset 01.04.2023 - 21:27, Güncelleme: 01.04.2023 - 21:27
 

KILIÇDAROĞLU'NDAN SAADETLİLERE 'SECCADE' AÇIKLAMASI

KOCAELİ HABERİ
CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı talibi Kemal Kılıçdaroğlu, seccade fotoğrafına ilişkin olarak "Fotoğraf çektirmek isteyenler vardı. Kalabalıktı. Yerdeki seccadeyi görmedim. Şimdi operasyon yapıyorlar" dedi. CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi'nin iftar buluşmasına katıldı.  Kılıçdaroğlu, dün çekilen fotoğrafa ilişkin olarak yeni bir açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu, "Sadece iki kelime edeceğim. İftar organizasyonu yaptığımız restoranda çekildi. Fotoğraf çektirmek isteyenler vardı. Kalabalıktı. Yerdeki seccadeyi görmedim. Şimdi operasyon yapıyorlar. Ben ve ailem çocuklarımız hiçbir kutsala saygısızlık etmez. Bu benim hayat görüşüme ve varoluşuma aykırı. Bu operasyondan siz samimi Müslümanlara sığınıyorum" dedi.  Kılıçdaroğlu şunları kaydetti: "Herkesle barışacağız. Herkesle kucaklaşacağız. Biz kararı şöyle verdik; düşman değil, hasım değil, iyilikte yarışacağız. Hakkı hukuku ve adaleti bu güzel ülkeye beraber getireceğiz."
KOCAELİ HABERİ

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı talibi Kemal Kılıçdaroğlu, seccade fotoğrafına ilişkin olarak "Fotoğraf çektirmek isteyenler vardı. Kalabalıktı. Yerdeki seccadeyi görmedim. Şimdi operasyon yapıyorlar" dedi.

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi'nin iftar buluşmasına katıldı. 

Kılıçdaroğlu, dün çekilen fotoğrafa ilişkin olarak yeni bir açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu, "Sadece iki kelime edeceğim. İftar organizasyonu yaptığımız restoranda çekildi. Fotoğraf çektirmek isteyenler vardı. Kalabalıktı. Yerdeki seccadeyi görmedim. Şimdi operasyon yapıyorlar. Ben ve ailem çocuklarımız hiçbir kutsala saygısızlık etmez. Bu benim hayat görüşüme ve varoluşuma aykırı. Bu operasyondan siz samimi Müslümanlara sığınıyorum" dedi. 

Kılıçdaroğlu şunları kaydetti:

"Herkesle barışacağız. Herkesle kucaklaşacağız. Biz kararı şöyle verdik; düşman değil, hasım değil, iyilikte yarışacağız. Hakkı hukuku ve adaleti bu güzel ülkeye beraber getireceğiz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.