CHP DARICA'DAN YAKUP TÖRK SÜRPRİZİ

Siyaset 23.03.2023 - 09:32, Güncelleme: 23.03.2023 - 09:32
 

CHP DARICA'DAN YAKUP TÖRK SÜRPRİZİ

KOCAELİ HABERİ
2019 yerel seçimlerine CHP Darıca Belediye Başkan adayı olarak giren ve seçimi kaybeden Yakup Törk bu kez CHP Kocaeli milletvekili adaylığında şansını denemek için start verdi.. CHP Genel Merkezine giderek aday adaylık başvurusunu yapan Yakup Törk "14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan 28. Dönem Milletvekilliği Genel ve Cumhurbaşkanlığı seçiminde Milletimizin sesi ve temsilcisi olmak için CHP Kocaeli Milletvekili A.Adaylığı başvurumu yapmış bulunuyorum. Güzel ülkemizi 2.Yüzyıla çağrı beyannamesi ile daha ileri taşıyacak olan 13. Cumhurbaşkanımıza ilimizden en kuvvetli desteği hep birlikte vereceğiz. 2019 yılında Darıca’da yaşadığımız heyecanı Kocaeli’nin tüm ilçelerine yayacağız. Kentimize ve Ülkemize hizmet etmek İçin çıktığımız bu yolda her şeyin hayırlısını diliyorum." açıklamsında bulundu..
KOCAELİ HABERİ

2019 yerel seçimlerine CHP Darıca Belediye Başkan adayı olarak giren ve seçimi kaybeden Yakup Törk bu kez CHP Kocaeli milletvekili adaylığında şansını denemek için start verdi..

CHP Genel Merkezine giderek aday adaylık başvurusunu yapan Yakup Törk "14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan 28. Dönem Milletvekilliği Genel ve Cumhurbaşkanlığı seçiminde Milletimizin sesi ve temsilcisi olmak için CHP Kocaeli Milletvekili A.Adaylığı başvurumu yapmış bulunuyorum. Güzel ülkemizi 2.Yüzyıla çağrı beyannamesi ile daha ileri taşıyacak olan 13. Cumhurbaşkanımıza ilimizden en kuvvetli desteği hep birlikte vereceğiz. 2019 yılında Darıca’da yaşadığımız heyecanı Kocaeli’nin tüm ilçelerine yayacağız. Kentimize ve Ülkemize hizmet etmek İçin çıktığımız bu yolda her şeyin hayırlısını diliyorum." açıklamsında bulundu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.