SAADET'E DİŞ HEKİMİ ADAY

Siyaset 21.03.2023 - 16:33, Güncelleme: 21.03.2023 - 16:33
 

SAADET'E DİŞ HEKİMİ ADAY

KOCAELİ HABERİ
14 Mayıs'ta yapılacak olan genel seçim yaklaşırken Saadet Partisinde aday adaylık süreçleri devam ediyor. Gölcük’ün Diş Hekimliği yapan İbrahim Akgündüz Saadet Partisinden aday adayı oldu. Akgündüz ‘ Ülkemizin sıkıntıya düştüğü her dönemde Milli görüş bu ülkeyi bu sıkıntılardan kurtarmıştır. Yine böyle bir dönemde kutuplaşmaya değil kucaklaşmaya, israfa ve talana değil hakça bir paylaşıma dair atılan adımlar ortadadır. Milletimizle el ele vererek, birleşerek bu sıkıntıları çözeceğiz.’ Dedi. İbrahim Akgündüz Kimdir ? 1977 yılında Uşak’ta doğdu. Aslen Konyalıdır. İlkokulu Uşak’ta, ortaokul ve liseyi Konya’da tamamladı. Liseyi derece ile bitirdikten sonra, Selçuk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesine kaydoldu. Burayı da derece ile bitiren Akgündüz, Asteğmen olarak geldiği Gölcük’te iş hayatına atıldı. 2002 – 2010 yılları arasında Gölcük Aile Tıp Merkezi sorumlu diş hekimliği; 2010-2015 yılları arasında da serbest muayene işletmeciliği yaptı.  Şu an özel bir poliklinik sahibi olan Akgündüz, genç yaşlardan itibaren Milli Gençlik Vakfında bulunmuştur. Milli Gençlik Vakfında Ortaöğretim Başkanlığı ile Fakülte Başkanlığı yapmıştır. Refah, Fazilet ve Saadet Partilerinde Konya -Ilgın Gençlik Kolları Başkanlığı, Saadet Partisi’nde Kocaeli Belediye Meclis Üyeliği; Gölcük İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği ve İlçe Başkanlığı görevlerinde bulundu. 2015 genel seçimlerinde Saadet Partisi Kocaeli milletvekili adayı oldu.  Halen Saadet Partisi Kocaeli İl Yönetim Kurulu Üyesidir. Evli ve 1 çocuk babasıdır.  
KOCAELİ HABERİ

14 Mayıs'ta yapılacak olan genel seçim yaklaşırken Saadet Partisinde aday adaylık süreçleri devam ediyor.

Gölcük’ün Diş Hekimliği yapan İbrahim Akgündüz Saadet Partisinden aday adayı oldu.

Akgündüz ‘ Ülkemizin sıkıntıya düştüğü her dönemde Milli görüş bu ülkeyi bu sıkıntılardan kurtarmıştır. Yine böyle bir dönemde kutuplaşmaya değil kucaklaşmaya, israfa ve talana değil hakça bir paylaşıma dair atılan adımlar ortadadır. Milletimizle el ele vererek, birleşerek bu sıkıntıları çözeceğiz.’ Dedi.

İbrahim Akgündüz Kimdir ?

1977 yılında Uşak’ta doğdu. Aslen Konyalıdır. İlkokulu Uşak’ta, ortaokul ve liseyi Konya’da tamamladı. Liseyi derece ile bitirdikten sonra, Selçuk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesine kaydoldu. Burayı da derece ile bitiren Akgündüz, Asteğmen olarak geldiği Gölcük’te iş hayatına atıldı. 2002 – 2010 yılları arasında Gölcük Aile Tıp Merkezi sorumlu diş hekimliği; 2010-2015 yılları arasında da serbest muayene işletmeciliği yaptı.  Şu an özel bir poliklinik sahibi olan Akgündüz, genç yaşlardan itibaren Milli Gençlik Vakfında bulunmuştur. Milli Gençlik Vakfında Ortaöğretim Başkanlığı ile Fakülte Başkanlığı yapmıştır.

Refah, Fazilet ve Saadet Partilerinde Konya -Ilgın Gençlik Kolları Başkanlığı, Saadet Partisi’nde Kocaeli Belediye Meclis Üyeliği; Gölcük İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği ve İlçe Başkanlığı görevlerinde bulundu. 2015 genel seçimlerinde Saadet Partisi Kocaeli milletvekili adayı oldu.  Halen Saadet Partisi Kocaeli İl Yönetim Kurulu Üyesidir. Evli ve 1 çocuk babasıdır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.