KOCAELİ'NİN DEFNE'YE HASTANE ÇALIŞMASI ÇOK HIZLI İLERLİYOR

Güncel 20.02.2023 - 20:34, Güncelleme: 20.02.2023 - 20:34
 

KOCAELİ'NİN DEFNE'YE HASTANE ÇALIŞMASI ÇOK HIZLI İLERLİYOR

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Sağlık Bakanlığı, AFAD ve MÜSİAD tarafından Hatay’ın Defne ilçesine 54 yataklı konteyner sahra hastanesi kuruluyor. Hastanenin yapılacağı alanda, 12 Şubat  2023 tarihinde  Kocaeli Büyükşehir ekipleri alt yapı çalışmalarına başlamıştı. Bu tarihten bir hafta sonrasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter yardımcısı Dr. Hasan aydınlık'tan "An itibari ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 54 yataklı Defne konteynır hastanesi" notu ile çalışmanın çok hızlı ilerlediğini gösterişr bir fotopğraf karesi paylaşımı geldi.. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, sahra hastanesinin kurulacağı alanda incelemelerde bulunmuştu.  54 YATAKLI KONTEYNER HASTANE Hatay’ın Defne ilçesine yapılacak 54 yataklı konteyner sahra hastanesi, 6500 m2 alana inşa edilecek. Sahra hastanesinin acil ile birlikte yılda 250.000 kişiye hizmet vermesi planlanıyor. Hastanede 4 ana dal branşı ve diş hekimliği hizmeti devamlı olarak verilecek Genel cerrahi, dahiliye, çocuk, kadın doğum ve dış poliklinik hizmetlerinin verileceği sahra hastanesinde haftanın belli günlerinde nöroloji, psikiyatri, fizik tedavi, göz, ortopedi poliklinik hizmetleri de olacak. Projenin kurulumu esnasında ve işletmeye alımında Sağlık Bakanlığı, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, MÜSİAD Karlsruhe, MÜSİAD Paris görev alacak. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri altyapı, mekanik, elektrik ve sıhhi tesisat imalat çalışmalarına başladı.
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Sağlık Bakanlığı, AFAD ve MÜSİAD tarafından Hatay’ın Defne ilçesine 54 yataklı konteyner sahra hastanesi kuruluyor. Hastanenin yapılacağı alanda, 12 Şubat  2023 tarihinde  Kocaeli Büyükşehir ekipleri alt yapı çalışmalarına başlamıştı.

Bu tarihten bir hafta sonrasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter yardımcısı Dr. Hasan aydınlık'tan "An itibari ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 54 yataklı Defne konteynır hastanesi" notu ile çalışmanın çok hızlı ilerlediğini gösterişr bir fotopğraf karesi paylaşımı geldi..

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, sahra hastanesinin kurulacağı alanda incelemelerde bulunmuştu. 

54 YATAKLI KONTEYNER HASTANE

Hatay’ın Defne ilçesine yapılacak 54 yataklı konteyner sahra hastanesi, 6500 m2 alana inşa edilecek. Sahra hastanesinin acil ile birlikte yılda 250.000 kişiye hizmet vermesi planlanıyor. Hastanede 4 ana dal branşı ve diş hekimliği hizmeti devamlı olarak verilecek Genel cerrahi, dahiliye, çocuk, kadın doğum ve dış poliklinik hizmetlerinin verileceği sahra hastanesinde haftanın belli günlerinde nöroloji, psikiyatri, fizik tedavi, göz, ortopedi poliklinik hizmetleri de olacak. Projenin kurulumu esnasında ve işletmeye alımında Sağlık Bakanlığı, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, MÜSİAD Karlsruhe, MÜSİAD Paris görev alacak. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri altyapı, mekanik, elektrik ve sıhhi tesisat imalat çalışmalarına başladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.