İZMİT BELEDİYESİNDEN YARDIM ÇAĞRISI!

Güncel 20.02.2023 - 06:31, Güncelleme: 20.02.2023 - 06:31
 

İZMİT BELEDİYESİNDEN YARDIM ÇAĞRISI!

KOCAELİ HABERİ
İzmit Belediyesi, Adıyaman ve Kahramanmaraş'a kapsamlı yaşam alanları ve çadırkent kurulması için çalışmalarına devam ediyor. İzmit Belediyesi Basın Yayın danışmanı Cem Şakoğlu bu çalışmalarına destek verecek olanlar için sosyal medyadan yaptığı çağrıda bulundu. şakoğlu çağrsında şu ifadelere yer verdi;  DUYARLI TÜM DOSTLARIN DİKKATİNE!! Sevgili Dostlar, Adıyaman ve Kahramanmaraş'a kapsamlı yaşam alanları ve çadırkent kuruyoruz. Çalışmalarımız hızla devam ediyor. İçinde; Kadın ve çocuklar için psiko sosyal destek alanları, görüşme odaları, Çocuklar için oyun ve eğitim alanları, çocuk parkı alanları, Kütüphane alanları, Aşevi, Gebe ve yeni doğum yapmış kadınlara ultrason ve jinekolojik muayene odaları, Çadırkentte kalacak yurttaşlarımız için çamaşırhane, İbadethane ve Sosyalleşme Alanı, Kişisel bakım için destek odaları, Zaman içinde gönüllü grupların gelip çeşitli konularda destek vermeleri için kalma alanları, Wc, duş alanları dahil çok kapsamlı yaşam alanları olacak. Buralar için ihtiyaçlarımız çok var. Hepinizin her türlü desteğine ihtiyaç var. Destek verebilecek tüm yurttaşlarımızın dikkatine sunuyoruz. İLETİŞİM BİLGİLERİ: TEL: 0262 318 00 00 Whatsapp Hattımız: 0532 166 41 41 Yardım toplama noktaları: -Yunus Emre Kültür Merkezi (Dolphin AVM yanı) -Down Cafe Belsa Plaza B Blok zemin kat -Kardeş Eller Mehmet Ali Paşa Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı No:35/A (M. Ali Paşa Tramvay Durağı Karşısı A101 Yanı) Sosyal medya / web hesaplarımız; https://izmit.bel.tr/iletisim/ izmitbelediyesi41@gmail.com
KOCAELİ HABERİ

İzmit Belediyesi, Adıyaman ve Kahramanmaraş'a kapsamlı yaşam alanları ve çadırkent kurulması için çalışmalarına devam ediyor.

İzmit Belediyesi Basın Yayın danışmanı Cem Şakoğlu bu çalışmalarına destek verecek olanlar için sosyal medyadan yaptığı çağrıda bulundu. şakoğlu çağrsında şu ifadelere yer verdi; 

DUYARLI TÜM DOSTLARIN DİKKATİNE!!
Sevgili Dostlar, Adıyaman ve Kahramanmaraş'a kapsamlı yaşam alanları ve çadırkent kuruyoruz. Çalışmalarımız hızla devam ediyor.
İçinde; Kadın ve çocuklar için psiko sosyal destek alanları, görüşme odaları, Çocuklar için oyun ve eğitim alanları, çocuk parkı alanları, Kütüphane alanları, Aşevi, Gebe ve yeni doğum yapmış kadınlara ultrason ve jinekolojik muayene odaları, Çadırkentte kalacak yurttaşlarımız için çamaşırhane, İbadethane ve Sosyalleşme Alanı, Kişisel bakım için destek odaları, Zaman içinde gönüllü grupların gelip çeşitli konularda destek vermeleri için kalma alanları, Wc, duş alanları dahil çok kapsamlı yaşam alanları olacak.

Buralar için ihtiyaçlarımız çok var. Hepinizin her türlü desteğine ihtiyaç var. Destek verebilecek tüm yurttaşlarımızın dikkatine sunuyoruz.

İLETİŞİM BİLGİLERİ:
TEL: 0262 318 00 00
Whatsapp Hattımız: 0532 166 41 41
Yardım toplama noktaları:
-Yunus Emre Kültür Merkezi (Dolphin AVM yanı)
-Down Cafe Belsa Plaza B Blok zemin kat
-Kardeş Eller Mehmet Ali Paşa Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı No:35/A (M. Ali Paşa Tramvay Durağı Karşısı A101 Yanı)
Sosyal medya / web hesaplarımız;
https://izmit.bel.tr/iletisim/
izmitbelediyesi41@gmail.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.