BAŞKAN BÜYÜKAKIN HALK AŞIKLARINI AĞIRLADI

Güncel 02.02.2023 - 05:44, Güncelleme: 02.02.2023 - 05:44
 

BAŞKAN BÜYÜKAKIN HALK AŞIKLARINI AĞIRLADI

KOCAELİ HABERİ
Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın dün makamında Kocaeli Halk Ozanları Kültür ve Yaşatma Derneği yöneticilerini ağırladı... Başkan Büyükakın, Kocaeli Halk Ozanları Kültür ve Yaşatma Derneği başkanı Erol Aydın ve yöneticilerini makamında ağırlayarak, mesleki sorunları ve bu halk kültürünün devamına yönelik taleplerini dinledi..  Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın'ı ziyaret etmeye sazları ile gelen iki halk ozanının, Büyükakın'a halk ozanlığı kültürünün bir parçası olan "larşılıklı atışma"dan örnek sunması, keyifli anlara sahne oldu..  
KOCAELİ HABERİ

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın dün makamında Kocaeli Halk Ozanları Kültür ve Yaşatma Derneği yöneticilerini ağırladı...

Başkan Büyükakın, Kocaeli Halk Ozanları Kültür ve Yaşatma Derneği başkanı Erol Aydın ve yöneticilerini makamında ağırlayarak, mesleki sorunları ve bu halk kültürünün devamına yönelik taleplerini dinledi..

 Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın'ı ziyaret etmeye sazları ile gelen iki halk ozanının, Büyükakın'a halk ozanlığı kültürünün bir parçası olan "larşılıklı atışma"dan örnek sunması, keyifli anlara sahne oldu..
Bir 4 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.