BÜYÜKŞEHİR ZİRVEYİ KİTAPLAŞTIRDI

Güncel 24.01.2023 - 16:55, Güncelleme: 24.01.2023 - 16:55
 

BÜYÜKŞEHİR ZİRVEYİ KİTAPLAŞTIRDI

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Haber Merkezi Şefi Tamer Çeliker ve Büyükşehir Belediyesi Haber Merkezi Muhabiri Emrah Erdoğan bugün Kocaelihaberi gazetemizi ziyaret etti.. Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde,  her yıl geleneksel olarak Ekim ayında Kartepe’de gerçekleştirilen "Kartepe Zirvesi"nin 2022 programında konularında uzman olan isimlerin konuşmalarının yer aldığı "Şehircilik" ve "Mutlu şehirler" temalı kitap setini, Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın'ın selamları ile birlikte Genel yayın koordinatörümüz Cengiz Yucak'a hediye eden Tamer Çeliker ve Emrah Erdoğan ile basın üzerine koyu bir sohbet gerçekleştirildi.. 
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Haber Merkezi Şefi Tamer Çeliker ve Büyükşehir Belediyesi Haber Merkezi Muhabiri Emrah Erdoğan bugün Kocaelihaberi gazetemizi ziyaret etti..

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde,  her yıl geleneksel olarak Ekim ayında Kartepe’de gerçekleştirilen "Kartepe Zirvesi"nin 2022 programında konularında uzman olan isimlerin konuşmalarının yer aldığı "Şehircilik" ve "Mutlu şehirler" temalı kitap setini, Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın'ın selamları ile birlikte Genel yayın koordinatörümüz Cengiz Yucak'a hediye eden Tamer Çeliker ve Emrah Erdoğan ile basın üzerine koyu bir sohbet gerçekleştirildi.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.