AK PARTİ KOCAELİ'NİN KADIN BAŞKANLARI TOPLANDI

Siyaset 11.01.2023 - 16:54, Güncelleme: 11.01.2023 - 16:54
 

AK PARTİ KOCAELİ'NİN KADIN BAŞKANLARI TOPLANDI

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir bugün 12 ilçenin kadın kolları başkanları ile bir araya geldi. Başkan Özdemir ilçe kadın kolları başkanlarına 2022 yılındaki çalışmalarından dolayı başarı plaketi takdim etti.. Ak Parti Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Habibe Yıldırım Çırak bu haberi sosyal medyadan şu ifadelerle paylaştı; "İlçe Başkanları toplantımız il başkanımız Yasemin ÖZDEMİR başkanlığında Kartepe ilçemizde gerçekleştirdik. Cumhurbaşkanımız,Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı “Gönül Seferberliği” üye çalışması kapsamında Gebze İlçe Kadın Kolları ve 12 ilçe olarak çalışma ve üstün gayretlerimizden dolayı plaket aldık. Kıymetli İl Kadın Kolları Başkanım Yasemin Özdemir’e çok teşekkür ederim."
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir bugün 12 ilçenin kadın kolları başkanları ile bir araya geldi. Başkan Özdemir ilçe kadın kolları başkanlarına 2022 yılındaki çalışmalarından dolayı başarı plaketi takdim etti..

Ak Parti Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Habibe Yıldırım Çırak bu haberi sosyal medyadan şu ifadelerle paylaştı;

"İlçe Başkanları toplantımız il başkanımız Yasemin ÖZDEMİR başkanlığında Kartepe ilçemizde gerçekleştirdik. Cumhurbaşkanımız,Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı “Gönül Seferberliği” üye çalışması kapsamında Gebze İlçe Kadın Kolları ve 12 ilçe olarak çalışma ve üstün gayretlerimizden dolayı plaket aldık. Kıymetli İl Kadın Kolları Başkanım Yasemin Özdemir’e çok teşekkür ederim."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.