İMAMOĞLU İÇİN GECE NÖBETİ TUTUYORLAR

Siyaset 05.01.2023 - 00:29, Güncelleme: 05.01.2023 - 00:29
 

İMAMOĞLU İÇİN GECE NÖBETİ TUTUYORLAR

KOCAELİ HABERİ
İstanbul Büyükşehir Belediye  Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun önce "Ahmak" davasından mahkumiyet ve siyasi yasak cezası alması ve ardından da İçişleri Bakanlığı'nın İBB'ye yönelik açtığı 'terör' soruşturması sonrasında ki "görevden alınabilir" iddiası üzerine İmamoğlu'na destek vermek isteyenler, Saraçhane'de ki İBB binasının önünde nöbet tutmaya başladılar.. İstanbul Büyükşehir Belediye  Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun danışmanı Murat Ongun dün akşam ki nöbetten fotoğraf karelerini twitter sayfasından "İmamoğlu'nunSaraçhane’deki Demokrasi Nöbeti bugün daha kalabalık bir katılımla sürdü. Bu sessiz ve demokratik tepki büyüdükçe daha da güçlenecek." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

İstanbul Büyükşehir Belediye  Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun önce "Ahmak" davasından mahkumiyet ve siyasi yasak cezası alması ve ardından da İçişleri Bakanlığı'nın İBB'ye yönelik açtığı 'terör' soruşturması sonrasında ki "görevden alınabilir" iddiası üzerine İmamoğlu'na destek vermek isteyenler, Saraçhane'de ki İBB binasının önünde nöbet tutmaya başladılar..

İstanbul Büyükşehir Belediye  Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun danışmanı Murat Ongun dün akşam ki nöbetten fotoğraf karelerini twitter sayfasından "İmamoğlu'nunSaraçhane’deki Demokrasi Nöbeti bugün daha kalabalık bir katılımla sürdü. Bu sessiz ve demokratik tepki büyüdükçe daha da güçlenecek." sözleri ile paylaştı..
Resim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.