CHP KOCAELİ'NİN YENİ İL BAŞKANI BELLİ OLDU

Siyaset 29.12.2022 - 18:00, Güncelleme: 29.12.2022 - 18:06
 

CHP KOCAELİ'NİN YENİ İL BAŞKANI BELLİ OLDU

KOCAELİ HABERİ
Harun Yıldızlı'nın milletvekili adayı olmak için istifası üzerine bu akşam toplanan CHP Kocaeli İl Yönetim Kurulu yeni il başkanı olarak mevcut İl Sekreteri Bülent Sarı'yı seçti. CHP Kocaeli'nin 26 il yönetim kurulu üyesinin katılımıyla gerçekleştirilen topantıda Bülent Sarı 23 oy alırken, diğer aday Demirbaş ise 3 oy aldı. CHP Kocaeli İl Yönetimi bu kararını CHP Genel Merkezine bildirdi. Şimdi Genel Merkezden onay bekleniyor
KOCAELİ HABERİ

Harun Yıldızlı'nın milletvekili adayı olmak için istifası üzerine bu akşam toplanan CHP Kocaeli İl Yönetim Kurulu yeni il başkanı olarak mevcut İl Sekreteri Bülent Sarı'yı seçti.

CHP Kocaeli'nin 26 il yönetim kurulu üyesinin katılımıyla gerçekleştirilen topantıda Bülent Sarı 23 oy alırken, diğer aday Demirbaş ise 3 oy aldı.

CHP Kocaeli İl Yönetimi bu kararını CHP Genel Merkezine bildirdi. Şimdi Genel Merkezden onay bekleniyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.