CHP KOCAELİ BAŞKANI HARUN YILDIZLI İSTİFA EDİYOR

Siyaset 26.12.2022 - 09:27, Güncelleme: 26.12.2022 - 09:38
 

CHP KOCAELİ BAŞKANI HARUN YILDIZLI İSTİFA EDİYOR

KOCAELİ HABERİ
Cumhuriyet Halk Partisinden, 2023 genel seçimlerinde Milletvekili aday adayı olmak için il ve ilçe başkanlık görevlerinde istifa etme süreleri bugün doluyor.. CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı'nın, Cumhuriyet Halk Partisinden, 2023 genel seçimlerinde Kocaeli Milletvekili aday adayı olup olmayacağı da en çok merak edilenler arasında yer aldı. Harun Yıldızlı geçtiğimiz hafta CHP Genel Merkez yönetimi ile yaptığı görüşmelerden sonra 26.12.2022 tarihine yani son ana kadar beklemeye karar vermişti.. Bizim edindiğimiz bilgilere göre; Harun Yıldızlı aday olmak için kararını verdi ve bugün saat 11:00'de il başkanlığından istifa edeceğini açıklayarak Milletvekilliğine aday adaylığını açıklayacak.. .. 
KOCAELİ HABERİ

Cumhuriyet Halk Partisinden, 2023 genel seçimlerinde Milletvekili aday adayı olmak için il ve ilçe başkanlık görevlerinde istifa etme süreleri bugün doluyor..

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı'nın, Cumhuriyet Halk Partisinden, 2023 genel seçimlerinde Kocaeli Milletvekili aday adayı olup olmayacağı da en çok merak edilenler arasında yer aldı. Harun Yıldızlı geçtiğimiz hafta CHP Genel Merkez yönetimi ile yaptığı görüşmelerden sonra 26.12.2022 tarihine yani son ana kadar beklemeye karar vermişti..

Bizim edindiğimiz bilgilere göre; Harun Yıldızlı aday olmak için kararını verdi ve bugün saat 11:00'de il başkanlığından istifa edeceğini açıklayarak Milletvekilliğine aday adaylığını açıklayacak.. .. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.