ÇİÇEK AİLESİNİ YALNIZ BIRAKMADILAR

Yaşam 17.12.2022 - 15:57, Güncelleme: 17.12.2022 - 15:57
 

ÇİÇEK AİLESİNİ YALNIZ BIRAKMADILAR

KOCAELİ HABERİ
Gebze Belediyesi eski meclis üyesi ve Kayseri Valisi Gökmen Çiçek'in babası İbrahim Çiçek ve Ak Parti Gebz eski ilçe başkan yardımcısı Korkmaz Çiçek'in amcası Murtaza Çiçek vefat etti.. Murtaza Çiçek'in cenazesi 17-12–2022 (bugün) Gebze Mustafapaşa Mahallesi Gümüş Pala caddesi Fatih camiinden öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından  Gebze Mutlu kent yolundaki merkez mezarlığnda aile kabristanlığında defin edildi.. Çiçek ailesini bu acı gününde başta Darıca kaymakamı Yüksel Kara, Şile Kaymakamı Nebi Kaya, Gebze Belediye başkan yardımcıları Selamet Güner ve Sedat Çelik, Gebze Belediyesi önceki dönem belediye başkanı Adnan Köşker, Gebze İlçe Nüfus Müdürü Hasan Aydın, Darıca İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ulaş Doğan, Ak Parti Gebze ilçe başkan vekili Raif Öztürk ve ilçe başkan yardımcıları Nevzat Gülmen ile Selim Malkoç, CHP Kocaeli eski il başkan yardımcısı İlhami Sarıtoprak, ANAP eski ilçe başkanı Nasrettin Bavaş, Kocaeli Haberi gazetesi imtiyaz sahibi Cengiz Yucak, Gebze Platformu Gurubu Başkanı ve Gebze Kışla Cami yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Yüksel Yaylak, KAISİAD Başkanı Şamil Yalçın ve Marmara Iğdırlılar Dernek Başkanı Nihat Yıldırım olmak üzere çok sayıda tanınmış sima ve dostalrı yalnız bırakmayarak acılarını paylaştılar.. Murtaza Çiçek'e Allah'tan rahmet kederli Çiçek ailesine başsağlığı dileriz..
KOCAELİ HABERİ

Gebze Belediyesi eski meclis üyesi ve Kayseri Valisi Gökmen Çiçek'in babası İbrahim Çiçek ve Ak Parti Gebz eski ilçe başkan yardımcısı Korkmaz Çiçek'in amcası Murtaza Çiçek vefat etti..

Murtaza Çiçek'in cenazesi 17-12–2022 (bugün) Gebze Mustafapaşa Mahallesi Gümüş Pala caddesi Fatih camiinden öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından  Gebze Mutlu kent yolundaki merkez mezarlığnda aile kabristanlığında defin edildi..

Çiçek ailesini bu acı gününde başta Darıca kaymakamı Yüksel Kara, Şile Kaymakamı Nebi Kaya, Gebze Belediye başkan yardımcıları Selamet Güner ve Sedat Çelik, Gebze Belediyesi önceki dönem belediye başkanı Adnan Köşker, Gebze İlçe Nüfus Müdürü Hasan Aydın, Darıca İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ulaş Doğan, Ak Parti Gebze ilçe başkan vekili Raif Öztürk ve ilçe başkan yardımcıları Nevzat Gülmen ile Selim Malkoç, CHP Kocaeli eski il başkan yardımcısı İlhami Sarıtoprak, ANAP eski ilçe başkanı Nasrettin Bavaş, Kocaeli Haberi gazetesi imtiyaz sahibi Cengiz Yucak, Gebze Platformu Gurubu Başkanı ve Gebze Kışla Cami yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Yüksel Yaylak, KAISİAD Başkanı Şamil Yalçın ve Marmara Iğdırlılar Dernek Başkanı Nihat Yıldırım olmak üzere çok sayıda tanınmış sima ve dostalrı yalnız bırakmayarak acılarını paylaştılar..

Murtaza Çiçek'e Allah'tan rahmet kederli Çiçek ailesine başsağlığı dileriz..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.