AK PARTİ KOCAELİ KULİSLERİ ONU MERAKLA TAKİP EDİYOR

Siyaset 30.11.2022 - 02:33, Güncelleme: 30.11.2022 - 03:06
 

AK PARTİ KOCAELİ KULİSLERİ ONU MERAKLA TAKİP EDİYOR

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Gölcük Belediye meclis üyesi Berna Abiş, Ak Parti Kocaeli'de en fazla merakla takip edilen isimlerden birisi oldu.. Kocaeli Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunu ve tanınmış mali nüşavirlerden birisi olan Berna Abiş'in siyasi yönünün ve Koceli Milli Görüş hareketi içinde ağırlığı olan isimlerle siyasi bağlantılarının  kuvvetli olduğu bilinirken, önümüzdeki genel veya yerel seçimlerde önemli yerlere aday gösterilmesine de kesin gözü ile bakılıyor.. Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da yakından bildiği isimlerden birisi olan Berna Abiş, dün katılım sağladığı toplantıdan sonra "Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kasım Meclisi İkinci Birleşimini tamamlamış bulunmaktayız. Alınan kararların kentimize hayırlı olmasını diliyorum. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 2023 bütçesi, performans programı ve ISU 2023 bütçesi ve performans programı görüşülerek kabul edilmiştir. Her iki bütçe ve yatırımlarımızın kentimize hayırlı olmasını diliyorum.." paylaşımında bulundu..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Gölcük Belediye meclis üyesi Berna Abiş, Ak Parti Kocaeli'de en fazla merakla takip edilen isimlerden birisi oldu..

Kocaeli Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunu ve tanınmış mali nüşavirlerden birisi olan Berna Abiş'in siyasi yönünün ve Koceli Milli Görüş hareketi içinde ağırlığı olan isimlerle siyasi bağlantılarının  kuvvetli olduğu bilinirken, önümüzdeki genel veya yerel seçimlerde önemli yerlere aday gösterilmesine de kesin gözü ile bakılıyor..

Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da yakından bildiği isimlerden birisi olan Berna Abiş, dün katılım sağladığı toplantıdan sonra "Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kasım Meclisi İkinci Birleşimini tamamlamış bulunmaktayız. Alınan kararların kentimize hayırlı olmasını diliyorum. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 2023 bütçesi, performans programı ve ISU 2023 bütçesi ve performans programı görüşülerek kabul edilmiştir. Her iki bütçe ve yatırımlarımızın kentimize hayırlı olmasını diliyorum.." paylaşımında bulundu..
Bir 2 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 1 kişi görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.