AK PARTİ DİLOVASI ANKARA BEŞTEPE'DE

Siyaset 23.11.2022 - 12:49, Güncelleme: 23.11.2022 - 12:49
 

AK PARTİ DİLOVASI ANKARA BEŞTEPE'DE

KOCALEİ HABERİ
Ak Parti D ilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım bugün tüm ilçe yönetim kurulu ve birim başkanları ile birlikte Ankara'ya giderek Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da konuşma yapacağı, Ak Parti TBMM Grupu toplantısına katıldılar.. Başkan İlhan Yıldırım ve Diloavsı ilçe heyeti hep birlikte Ankara'da Beştepe Külliyesi içinde yer alan Beştep Millet Camiisini de ziyaret ettiler ve o anı sosyal medyadan paylaştılar..
KOCALEİ HABERİ

Ak Parti D ilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım bugün tüm ilçe yönetim kurulu ve birim başkanları ile birlikte Ankara'ya giderek Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da konuşma yapacağı, Ak Parti TBMM Grupu toplantısına katıldılar..

Başkan İlhan Yıldırım ve Diloavsı ilçe heyeti hep birlikte Ankara'da Beştepe Külliyesi içinde yer alan Beştep Millet Camiisini de ziyaret ettiler ve o anı sosyal medyadan paylaştılar..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.