KOTAP İLK TOPLANTISINI TİCARET ODASINDA GERÇEKLEŞTİRDİ

Güncel 16.11.2022 - 08:10, Güncelleme: 16.11.2022 - 08:22
 

KOTAP İLK TOPLANTISINI TİCARET ODASINDA GERÇEKLEŞTİRDİ

KOCAELİ HABERİ
KOTAP-Kocaeli Toplu Taşımacılar Birliğinin geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirmiş olduğu 1’inci Genel Kurulu’nda, Yönetim Kurulu Başkanlığına Bilal Cem Acar getirilirken, Gebze'nin tanınmış isimlerinden Türker Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Yekta Türker'de başkan yardımcısı olarak yönetim kurulunda yer aldı Kocaeli Toplu Taşımacılar Birliği Başkanı Bilal Cem Acar dün yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Kocaeli Ticaret Odası’nda, ilk Genel Kurul Toplantısını gerçekleştirerek, sektörleri ile ilgili olarak yeni yol haritalarını belirlediler..
KOCAELİ HABERİ

KOTAP-Kocaeli Toplu Taşımacılar Birliğinin geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirmiş olduğu 1’inci Genel Kurulu’nda, Yönetim Kurulu Başkanlığına Bilal Cem Acar getirilirken, Gebze'nin tanınmış isimlerinden Türker Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Yekta Türker'de başkan yardımcısı olarak yönetim kurulunda yer aldı

Kocaeli Toplu Taşımacılar Birliği Başkanı Bilal Cem Acar dün yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Kocaeli Ticaret Odası’nda, ilk Genel Kurul Toplantısını gerçekleştirerek, sektörleri ile ilgili olarak yeni yol haritalarını belirlediler..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.