İZMİT'TE GEBZE BULUŞMASI

Siyaset 11.11.2022 - 03:17, Güncelleme: 11.11.2022 - 03:17
 

İZMİT'TE GEBZE BULUŞMASI

kocaeli haberi
Ak Parti Kocaeli İlçe Başkanı Recep Kaya dün Ak Parti Gebze eski ilçe başkanı ve Belediye Meclis üyesi Hasan Soba ile birlikte Kocaeli İl Gençlik ve Spor Müdürü Gökhan Yavaşer'i makamında ziyaret ettiler.. Gebze Belediyesi Güreş İhtisas Kulübü eski güreş şampiyonlarından Gökhan Yavaşer, Gebze'den kendisine yapılan bu ziyaretten dolayı çok mutlu olup kendilerine teşekkür ederkken, Hasan Soba'da yaptıkları bu ziyareti sosyal medyadan "Dünya ve Avrupa Güreş Müsabakalarında Şampiyonluk dereceleri olan şimdi ise Kocaeli İl Gençlik ve Spor Müdürümüz olan Sn. Gökhan Yavaşer i İlçe Başkanımız kıymetli dostum Recep Kaya ile makamında ziyaret ettik. Gökhan Müdürümüze yeni görevinin hayırlı olmasını diliyor misafirperverliği için teşekkür ediyoruz." sözleri ile paylaştı..  
kocaeli haberi

Ak Parti Kocaeli İlçe Başkanı Recep Kaya dün Ak Parti Gebze eski ilçe başkanı ve Belediye Meclis üyesi Hasan Soba ile birlikte Kocaeli İl Gençlik ve Spor Müdürü Gökhan Yavaşer'i makamında ziyaret ettiler..

Gebze Belediyesi Güreş İhtisas Kulübü eski güreş şampiyonlarından Gökhan Yavaşer, Gebze'den kendisine yapılan bu ziyaretten dolayı çok mutlu olup kendilerine teşekkür ederkken, Hasan Soba'da yaptıkları bu ziyareti sosyal medyadan "Dünya ve Avrupa Güreş Müsabakalarında Şampiyonluk dereceleri olan şimdi ise Kocaeli İl Gençlik ve Spor Müdürümüz olan Sn. Gökhan Yavaşer i İlçe Başkanımız kıymetli dostum Recep Kaya ile makamında ziyaret ettik. Gökhan Müdürümüze yeni görevinin hayırlı olmasını diliyor misafirperverliği için teşekkür ediyoruz." sözleri ile paylaştı..  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.