BAKAN SOYLU HAKKINDA FLAŞ İDDİA

Siyaset 22.09.2022 - 08:01, Güncelleme: 22.09.2022 - 08:02
 

BAKAN SOYLU HAKKINDA FLAŞ İDDİA

KOCAELİ HABERİ
Gazeteci, Yazar. AK Parti 24, 25, 26. Dönem Gaziantep Milletvekili. MKYK Üyesi Şamil Tayyar, 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan'ın tekrear Cumhurbaşkanı seçilmesi halinde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun siyaset bırakacağını iddia etti.. Şamil Tayyr tw,tter sayfasından yazdığı o iddiasında "Soylu Bakanımız işini iyi yapan, başarılı, kamuoyu algısı çok yüksek biri. Siyasette bu durum, çoğu kez fitne kaynağıdır. Özel dost sohbetlerinde siyasi tek amacının, Cumhurbaşkanımızı yeniden seçtirmek, sonra siyaseti bırakmak olduğunu hep söyler. Bu konuda samimidir." ifadelerine yer verdi..  Soylu Bakanımız işini iyi yapan, başarılı, kamuoyu algısı çok yüksek biri.Siyasette bu durum, çoğu kez fitne kaynağıdır.Özel dost sohbetlerinde siyasi tek amacının, Cumhurbaşkanımızı yeniden seçtirmek, sonra siyaseti bırakmak olduğunu hep söyler.Bu konuda samimidir.— Şamil Tayyar (@samiltayyar27) September 20, 2022
KOCAELİ HABERİ

Gazeteci, Yazar. AK Parti 24, 25, 26. Dönem Gaziantep Milletvekili. MKYK Üyesi Şamil Tayyar, 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan'ın tekrear Cumhurbaşkanı seçilmesi halinde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun siyaset bırakacağını iddia etti..

Şamil Tayyr tw,tter sayfasından yazdığı o iddiasında "Soylu Bakanımız işini iyi yapan, başarılı, kamuoyu algısı çok yüksek biri. Siyasette bu durum, çoğu kez fitne kaynağıdır. Özel dost sohbetlerinde siyasi tek amacının, Cumhurbaşkanımızı yeniden seçtirmek, sonra siyaseti bırakmak olduğunu hep söyler. Bu konuda samimidir." ifadelerine yer verdi.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.