İSMAİL ALTAY'DAN GEBZELİ SPORSEVERLERE GÜZEL HABER

Spor 15.09.2022 - 09:36, Güncelleme: 15.09.2022 - 09:36
 

İSMAİL ALTAY'DAN GEBZELİ SPORSEVERLERE GÜZEL HABER

KOCAELİ HABERİ
Gebze’nin efsane sporcu ve spor hocası Kick-box Milli Takımlar eski antrenörü İsmail Altay, Kocaeli Haberi gazetemize bir ziyaret gerçekleştirdi.. Kocaelihaberi.com Genel Yayın Yönetmenimiz Cengiz Yucak ile Gebze Bölgesinde sporun dünü ve bugünü üzerine kapsamlı bir sohbet gerçekleştiren İsmail Altay, yakın bir süreçte Gebze’de Altay İhtisas Kulübü Altay İhtisas Spor Kulübünün ev sahipliğinde düzenleyecekleri Türkiye Kick Boks Turnuvası'nın müjdesini verdi.. İsmail Altay bu turnuvanın hazırlık çalışmlarını başlattıklarını belirttikten sonra “Ulusal tv ekranlarından da yayınlanmasını planladığımız bu turnuva hem Gebze’ye hem de bölgemizdeki kick-boks sporcularına çok değer katacaktır” dedi..
KOCAELİ HABERİ

Gebze’nin efsane sporcu ve spor hocası Kick-box Milli Takımlar eski antrenörü İsmail Altay, Kocaeli Haberi gazetemize bir ziyaret gerçekleştirdi..

Kocaelihaberi.com Genel Yayın Yönetmenimiz Cengiz Yucak ile Gebze Bölgesinde sporun dünü ve bugünü üzerine kapsamlı bir sohbet gerçekleştiren İsmail Altay, yakın bir süreçte Gebze’de Altay İhtisas Kulübü Altay İhtisas Spor Kulübünün ev sahipliğinde düzenleyecekleri Türkiye Kick Boks Turnuvası'nın müjdesini verdi..

İsmail Altay bu turnuvanın hazırlık çalışmlarını başlattıklarını belirttikten sonra “Ulusal tv ekranlarından da yayınlanmasını planladığımız bu turnuva hem Gebze’ye hem de bölgemizdeki kick-boks sporcularına çok değer katacaktır” dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.