FİKRİ IŞIK'TAN ÇİFTE ZİYARET

Siyaset 31.08.2022 - 18:00, Güncelleme: 31.08.2022 - 18:00
 

FİKRİ IŞIK'TAN ÇİFTE ZİYARET

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Kocaeli milletvekili ve eski Başbakan yardımcısı Fikri Işık, geriye doğru işlemeye başlayan 2023 genel seçim takviminde seçim ayı yaklaştınca, sahaya inerek siyasi çalışma temposunu yükseltti.. Fikri Işık bugün gherçkelştirdiği iki önemli Sivil Toplum Kuruluşu ziyarerti yaptı ve o ziyaretleri sosyal medyadan "Kocaeli Fırıncılar Odası Başkanı Ali SARI'yı ziyaret ettim. Misafirperverliği ve hoş sohbeti için teşekkür ederim." ve "Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kadir DURMUŞ'u ziyaret ettim. Misafirperverliği ve hoş sohbeti için teşekkür ederim." ifadeleri ile sosyal medyadan paylaştı..  
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Kocaeli milletvekili ve eski Başbakan yardımcısı Fikri Işık, geriye doğru işlemeye başlayan 2023 genel seçim takviminde seçim ayı yaklaştınca, sahaya inerek siyasi çalışma temposunu yükseltti..

Fikri Işık bugün gherçkelştirdiği iki önemli Sivil Toplum Kuruluşu ziyarerti yaptı ve o ziyaretleri sosyal medyadan "Kocaeli Fırıncılar Odası Başkanı Ali SARI'yı ziyaret ettim. Misafirperverliği ve hoş sohbeti için teşekkür ederim." ve "Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kadir DURMUŞ'u ziyaret ettim. Misafirperverliği ve hoş sohbeti için teşekkür ederim." ifadeleri ile sosyal medyadan paylaştı..
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.