ŞEVKİ DEMİRCİ'DEN VEFA ZİYARETİ

Güncel 25.08.2022 - 14:59, Güncelleme: 25.08.2022 - 14:59
 

ŞEVKİ DEMİRCİ'DEN VEFA ZİYARETİ

KOCAELİ HABERİ
Çayırova önceki dönem belediye başkanı Şevki Demirci, kendi döneminde de Çayırova Kaymakamı olarak görev yapan Hasan Gözen'e İstanbul vali yardımcısı olarak atanması dolayısı ile bir tebrik ve veda ziyareti gerçekleştirdi.. Çayırova Kaymakamlık makamında gerçekleşen ziyaret sonrasında sosyal medyadan da bir mesaj yayınlayan Şevki Demirci "İstanbul Vali Yardımcılığına atanan Çayırova Kaymakamımız Sn.Hasan GÖZEN ‘i makamında ziyaret ettim. Allah muvaffak eylesin. Hayırlı olsun." ifadelerine yer verdi..
KOCAELİ HABERİ

Çayırova önceki dönem belediye başkanı Şevki Demirci, kendi döneminde de Çayırova Kaymakamı olarak görev yapan Hasan Gözen'e İstanbul vali yardımcısı olarak atanması dolayısı ile bir tebrik ve veda ziyareti gerçekleştirdi..

Çayırova Kaymakamlık makamında gerçekleşen ziyaret sonrasında sosyal medyadan da bir mesaj yayınlayan Şevki Demirci "İstanbul Vali Yardımcılığına atanan Çayırova Kaymakamımız Sn.Hasan GÖZEN ‘i makamında ziyaret ettim. Allah muvaffak eylesin. Hayırlı olsun." ifadelerine yer verdi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.