Fatih Portakal açıkladı: Ekranlara geri mi dönüyor?

Güncel 24.08.2022 - 21:33, Güncelleme: 24.08.2022 - 21:39
 

Fatih Portakal açıkladı: Ekranlara geri mi dönüyor?

KOCAELİ HABERİ
Gazeteci İsmail Küçükkaya'nın Halk TV'ye geçmesinin ardından Fatih Portakal'ın da ekranlara geri döneceği ve Halk TV'ye transfer olacağına yönelik iddialar ortaya atıldı. Portakal, sosyal medya hesabından iddialarla ilgili "Benim bir yere gittiğim yok. Halimden memnunum" dedi. Gazeteci İsmail Küçükkaya’nın Halk TV’ye geçmesinin ardından Gazeteci Fatih Portakal'ın da ekranlara geri döneceği iddia edildi. Portakal, iddialar hakkında açıklama yaptı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Portakal, "İnternete girdim. 'Gitti, gidiyor' haberleri. Benim bir yere gittiğim yok. Halimden memnunum. 'Onunla görüşüyor, oraya gidiyor' diye yazılanlar medyanın klasik ‘tık yapılsın’ haberleri. Olursa da ilk ben duyururum merak etmeyin. Not: Son cümleye de bir anlam yüklemeyin lütfen" ifadelerini kullandı. İSMAİL KÜÇÜKKAYA HALK TV'YE GEÇTİ Halk TV'nin sahibi Cafer Mahiroğlu, 10 yıldır FOX TV'de Çalar Saat programıyla izleyicilerin karşısına çıkan İsmail Küçükkaya'nın Halk TV'ye transfer olduğunu duyurmuştu.
KOCAELİ HABERİ

Gazeteci İsmail Küçükkaya'nın Halk TV'ye geçmesinin ardından Fatih Portakal'ın da ekranlara geri döneceği ve Halk TV'ye transfer olacağına yönelik iddialar ortaya atıldı. Portakal, sosyal medya hesabından iddialarla ilgili "Benim bir yere gittiğim yok. Halimden memnunum" dedi.

Gazeteci İsmail Küçükkaya’nın Halk TV’ye geçmesinin ardından Gazeteci Fatih Portakal'ın da ekranlara geri döneceği iddia edildi. Portakal, iddialar hakkında açıklama yaptı.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Portakal, "İnternete girdim. 'Gitti, gidiyor' haberleri. Benim bir yere gittiğim yok. Halimden memnunum. 'Onunla görüşüyor, oraya gidiyor' diye yazılanlar medyanın klasik ‘tık yapılsın’ haberleri. Olursa da ilk ben duyururum merak etmeyin. Not: Son cümleye de bir anlam yüklemeyin lütfen" ifadelerini kullandı.

İSMAİL KÜÇÜKKAYA HALK TV'YE GEÇTİ

Halk TV'nin sahibi Cafer Mahiroğlu, 10 yıldır FOX TV'de Çalar Saat programıyla izleyicilerin karşısına çıkan İsmail Küçükkaya'nın Halk TV'ye transfer olduğunu duyurmuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.