GTO GEBZE, DARICA, ÇAYIROVA VE DİLOVASI'INDA ÇÖREK EKMEĞİ DAĞITTI

İlçeler 08.07.2022 - 18:38, Güncelleme: 08.07.2022 - 18:38
 

GTO GEBZE, DARICA, ÇAYIROVA VE DİLOVASI'INDA ÇÖREK EKMEĞİ DAĞITTI

KOCAELİ HABERİ
Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler bu Kurban Bayramı arifesinde de geleneği bozmayarak Gebze, Eskihisar, Darıca, Çayırova ve Dilovası ilçesinde binlerce kişiye Gebze'ye özel bayram çöreği dağıttı. Nail Çiler'in koordinasyonunda gerçekleşen dağıtım için GTO Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri kendi aralarında ilçelere dağılarak görev aldılar.. Gebze Ticaret Odası, Kurban Bayramı arifesinde Gebze'ye has bayram çöreğini dağıttı. Gebze Kent Meydanı'nda bayram çöreği dağıtımına bizzat GTO Başkanı Nail Çiler'in kendisi de eşlik ederken,  vatandaşlar çörek ekmeği alabilmek için kuyruklar oluşturdu.  Gebze kent meydanı ve Eskihisar'ın yanı sıra Darıca, Çayırova ve Dilovası'nda da bayram çöreği dağıtıldı. Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, "28.05.2021 itibariyle tescilini aldığımız, Gebze’nin ilk ve tek coğrafi işaretli ürünü Gebze Bayram Çöreği’mizi Dilovası’nda bölge halkımız ile buluşturduk. Gebze'de yaşayanlar yıllardır bu çöreğin tadını bilir. Kel Tatar lakaplı Fahri Usta tarafından yapılmış ve sadece Gebze'ye has olan bir ürün bu ekmek. Senede sadece iki defa arife günleri çıkıyor. Esas lezzetini içine katılan anason, tarçın ve karanfilden alıyor. Biz Gebze Ticaret Odası olarak dışarıda da bu çöreğin tanınmasını sağlamak için patent başvurusunda bulunmuştuk. Bundan sonra da Gebze'nin bir ürünü olmuş olacak. 15 gün boyunca insanlar bunu dolapta saklayabiliyor. 15 gün sonra yiyince de aynı tadı alabiliyorlar" dedi.
KOCAELİ HABERİ

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler bu Kurban Bayramı arifesinde de geleneği bozmayarak Gebze, Eskihisar, Darıca, Çayırova ve Dilovası ilçesinde binlerce kişiye Gebze'ye özel bayram çöreği dağıttı. Nail Çiler'in koordinasyonunda gerçekleşen dağıtım için GTO Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri kendi aralarında ilçelere dağılarak görev aldılar..

Gebze Ticaret Odası, Kurban Bayramı arifesinde Gebze'ye has bayram çöreğini dağıttı. Gebze Kent Meydanı'nda bayram çöreği dağıtımına bizzat GTO Başkanı Nail Çiler'in kendisi de eşlik ederken,  vatandaşlar çörek ekmeği alabilmek için kuyruklar oluşturdu.

 Gebze kent meydanı ve Eskihisar'ın yanı sıra Darıca, Çayırova ve Dilovası'nda da bayram çöreği dağıtıldı. Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, "28.05.2021 itibariyle tescilini aldığımız, Gebze’nin ilk ve tek coğrafi işaretli ürünü Gebze Bayram Çöreği’mizi Dilovası’nda bölge halkımız ile buluşturduk. Gebze'de yaşayanlar yıllardır bu çöreğin tadını bilir. Kel Tatar lakaplı Fahri Usta tarafından yapılmış ve sadece Gebze'ye has olan bir ürün bu ekmek. Senede sadece iki defa arife günleri çıkıyor. Esas lezzetini içine katılan anason, tarçın ve karanfilden alıyor. Biz Gebze Ticaret Odası olarak dışarıda da bu çöreğin tanınmasını sağlamak için patent başvurusunda bulunmuştuk. Bundan sonra da Gebze'nin bir ürünü olmuş olacak. 15 gün boyunca insanlar bunu dolapta saklayabiliyor. 15 gün sonra yiyince de aynı tadı alabiliyorlar" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.