OPEC GENEL SEKRETERİ HAYATINI KAYBETTİ

Gündem 06.07.2022 - 09:27, Güncelleme: 06.07.2022 - 09:27
 

OPEC GENEL SEKRETERİ HAYATINI KAYBETTİ

KOCAELİ HABERİ
OPEC Genel Sekreteri Muhammed Sanusi Barkindo 63 yaşında hayatını kaybetti. Nijerya Ulusal Petrol Şirketi'nin (NNPC) Genel Müdürü Mele Kyari, OPEC Genel Sekreteri Muhammed Sanusi Barkindo'nun hayatını kaybettiğini açıkladı. Kyari, "Değerli Dr Muhammad Sanusi Barkindo'yu kaybettik. Ölümü yakın ailesi, NNPC, OPEC ve ülkemiz Nijerya için büyük bir kayıp" ifadelerini kullandı. 63 yaşında hayatını kaybeden Barkindo'nun ölüm nedeni ise henüz açıklanmadı.
KOCAELİ HABERİ

OPEC Genel Sekreteri Muhammed Sanusi Barkindo 63 yaşında hayatını kaybetti.

Nijerya Ulusal Petrol Şirketi'nin (NNPC) Genel Müdürü Mele Kyari, OPEC Genel Sekreteri Muhammed Sanusi Barkindo'nun hayatını kaybettiğini açıkladı.

Kyari, "Değerli Dr Muhammad Sanusi Barkindo'yu kaybettik. Ölümü yakın ailesi, NNPC, OPEC ve ülkemiz Nijerya için büyük bir kayıp" ifadelerini kullandı.

63 yaşında hayatını kaybeden Barkindo'nun ölüm nedeni ise henüz açıklanmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.