GALATASARAY'A TRANSFERDE KÖTÜ HABER

Spor 05.07.2022 - 08:48, Güncelleme: 05.07.2022 - 08:48
 

GALATASARAY'A TRANSFERDE KÖTÜ HABER

KOCAELİ HABERİ
İtalya Serie A ekiplerinden Salernitana, Galatasaray'ın da listesinde yer alan Erik Botheim'ı kadrosuna katmaya hazırlanıyor. İtalyan basınında çıkan haberlere göre Norveçli golcü sağlık kontrollerinden geçtikten sonra resmi sözleşmeyi imzalayacak Galatasaray'ın da transfer listesinde yer alan Norveçli golcü Erik Botheim'da flaş bir gelişme yaşandı. Gianluca Di Marzio'nun haberine göre Serie A ekibi Salernitana, Krasnodar'dan ayrılan Erik Botheim'ı kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Norveçli golcünün yarın İtalya'ya gitmesi ve sağlık kontrollerinin ardından sözleşmeyi imzalaması bekleniyor. NTV Spor'un aktardığı habere göre Erik Botheim, Ocak ayında 7.5 milyon Euro bonservis bedeli ile gittiği Krasnodar'da resmi bir maçta forma giyemeden takımdan ayrılmıştı. Haberin detaylarında Rus kulübünün, oyuncunun ayrılış şekli nedeniyle FIFA'ya başvurabileceği ancak bunun uzak bir ihtimal olduğu belirtiliyor. Norveçli futbolcunun ismi son dönemlerde sık sık Galatasaray ile transfer iddialarında yer almıştı. Bodo/Glimt formasıyla 46 maçta 22 gol atıp 10 asist yapan Erik Botheim, sonrasında Krasnodar'a transfer olmuştu.
KOCAELİ HABERİ

İtalya Serie A ekiplerinden Salernitana, Galatasaray'ın da listesinde yer alan Erik Botheim'ı kadrosuna katmaya hazırlanıyor. İtalyan basınında çıkan haberlere göre Norveçli golcü sağlık kontrollerinden geçtikten sonra resmi sözleşmeyi imzalayacak

Galatasaray'ın da transfer listesinde yer alan Norveçli golcü Erik Botheim'da flaş bir gelişme yaşandı.

Gianluca Di Marzio'nun haberine göre Serie A ekibi Salernitana, Krasnodar'dan ayrılan Erik Botheim'ı kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Norveçli golcünün yarın İtalya'ya gitmesi ve sağlık kontrollerinin ardından sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.

NTV Spor'un aktardığı habere göre Erik Botheim, Ocak ayında 7.5 milyon Euro bonservis bedeli ile gittiği Krasnodar'da resmi bir maçta forma giyemeden takımdan ayrılmıştı. Haberin detaylarında Rus kulübünün, oyuncunun ayrılış şekli nedeniyle FIFA'ya başvurabileceği ancak bunun uzak bir ihtimal olduğu belirtiliyor.

Norveçli futbolcunun ismi son dönemlerde sık sık Galatasaray ile transfer iddialarında yer almıştı.

Bodo/Glimt formasıyla 46 maçta 22 gol atıp 10 asist yapan Erik Botheim, sonrasında Krasnodar'a transfer olmuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.