DEVA PARTİSİ BAŞKANI AV. KEMAL MEMİŞ'TEN GAZETEMİZE DAVET

Siyaset 23.06.2022 - 17:51, Güncelleme: 23.06.2022 - 18:02
 

DEVA PARTİSİ BAŞKANI AV. KEMAL MEMİŞ'TEN GAZETEMİZE DAVET

KOCAELİ HABERİ
Deva Partisi Gebze İlçe Başkanı Av. Kemal Memiş ve Kocaeli İl Başkan Yardımcıları Ensar Emir bugün Kocaeli haberi gazetemize bir ziyaret gerçekleştirdiler. Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın, 2 Temmuz'da Gebze Mevlana Kapalı Pazarı otopark alanında gerçekleştireceği mitingin davetiyesini, Haber Müdürümüz Ali Fırat Yucak’a takdim eden Gebze İlçe Başkanı Av. Kemal Memiş  ve İl Başkan Yardımcısı Ensar Emir, mitingin detayı üzerine de bilgilendirmede bulundular. Deva Partisine Türkiye genelinde her bölgeden insanların ilgisinin giderek arttığını ve güvene dönüştüğünü dile getiren Gebze İlçe Başkanı Sayın Memiş, “Kocaeli ve Gebze bölgesinde de biz bunu biliyoruz, görüyoruz ve birebir yaşıyoruz” dedi.  Deva Partisi Genel Merkezinin batı illerindeki ilk il ve ilçe mitingini Gebze’de yapma kararı almasının, Kocaeli ve Gebze Teşkilatı olarak kendilerinin onurlandırıp mutlu ettiğini dile getiren Başkan Memiş, “2 Temmuz günü saat 18.00'de gerçekleşecek olan Deva Partisi Gebze mitingine sizleri ve tüm Gebzelileri bekliyoruz” dedi.. Haber Müdürümüz Ali Fırat Yucak bu nazik ziyaret ve davet için Av. Kemal Memiş  ve İl Başkan Yardımcısı Ensar Emir'e teşekkür etti.
KOCAELİ HABERİ

Deva Partisi Gebze İlçe Başkanı Av. Kemal Memiş ve Kocaeli İl Başkan Yardımcıları Ensar Emir bugün Kocaeli haberi gazetemize bir ziyaret gerçekleştirdiler.

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın, 2 Temmuz'da Gebze Mevlana Kapalı Pazarı otopark alanında gerçekleştireceği mitingin davetiyesini, Haber Müdürümüz Ali Fırat Yucak’a takdim eden Gebze İlçe Başkanı Av. Kemal Memiş  ve İl Başkan Yardımcısı Ensar Emir, mitingin detayı üzerine de bilgilendirmede bulundular.

Deva Partisine Türkiye genelinde her bölgeden insanların ilgisinin giderek arttığını ve güvene dönüştüğünü dile getiren Gebze İlçe Başkanı Sayın Memiş, “Kocaeli ve Gebze bölgesinde de biz bunu biliyoruz, görüyoruz ve birebir yaşıyoruz” dedi.

 Deva Partisi Genel Merkezinin batı illerindeki ilk il ve ilçe mitingini Gebze’de yapma kararı almasının, Kocaeli ve Gebze Teşkilatı olarak kendilerinin onurlandırıp mutlu ettiğini dile getiren Başkan Memiş, “2 Temmuz günü saat 18.00'de gerçekleşecek olan Deva Partisi Gebze mitingine sizleri ve tüm Gebzelileri bekliyoruz” dedi..

Haber Müdürümüz Ali Fırat Yucak bu nazik ziyaret ve davet için Av. Kemal Memiş  ve İl Başkan Yardımcısı Ensar Emir'e teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.