Metiner: Yeni bir çözüm süreci başlayabilir

Siyaset 16.06.2022 - 11:20, Güncelleme: 16.06.2022 - 11:20
 

Metiner: Yeni bir çözüm süreci başlayabilir

kocaeli haberi
Eski AK Parti Milletvekili Mehmet Metiner ‘Kürt sorununun çözümü için yeni bir sürecin başlayabileceğini’ ama bunun ‘PKK’nın koşulsuz olarak silahlarını bırakmasına bağlı olduğunu’ söyledi.  Yeni kurulan Demokrasi ve Birlik Derneği (DEMBİRDER) Genel Başkanlığını yapan Eski AK Parti Milletvekili Mehmet Metiner bir takım görüşmelerde bulunmak üzere Diyarbakır’a gitti. Tigris Haber’den Mahsun Rençber’in sorularını yanıtlayan Metiner “Evet yeni bir çözüm süreci başlayabilir ama PKK koşulsuz olarak silahlarını bırakması lazım. HDP de kendi siyasal gücüne güveniyorsa buyursun, fikirleri ile çıksın. Diyarbakır’da, Hakkâri’de yarışalım” dedi.
kocaeli haberi

Eski AK Parti Milletvekili Mehmet Metiner ‘Kürt sorununun çözümü için yeni bir sürecin başlayabileceğini’ ama bunun ‘PKK’nın koşulsuz olarak silahlarını bırakmasına bağlı olduğunu’ söyledi. 

Yeni kurulan Demokrasi ve Birlik Derneği (DEMBİRDER) Genel Başkanlığını yapan Eski AK Parti Milletvekili Mehmet Metiner bir takım görüşmelerde bulunmak üzere Diyarbakır’a gitti.

Tigris Haber’den Mahsun Rençber’in sorularını yanıtlayan Metiner “Evet yeni bir çözüm süreci başlayabilir ama PKK koşulsuz olarak silahlarını bırakması lazım. HDP de kendi siyasal gücüne güveniyorsa buyursun, fikirleri ile çıksın. Diyarbakır’da, Hakkâri’de yarışalım” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.