Yılmaz Kocaeli Engelli Basketbol takımımızın galibiyet sevincini paylaştı

Spor 12.06.2022 - 06:18, Güncelleme: 12.06.2022 - 06:18
 

Yılmaz Kocaeli Engelli Basketbol takımımızın galibiyet sevincini paylaştı

KOCAELİ HABERİ
Tekerlekli Sandalye Basketbol 1.Ligde Kocaeli'yi temsil eden Kocaeli Engelli Basketbol takımı, düna akşam Çanakkale B.Gücü ile karşılaştığı maçtan galip ayrıldı.. AK Parti Kocaeli Milletvekili ve TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Üyesi Mehmet Akif Yılmaz bu önemli maçı bizzat izleyip galibiyet sevincini engelli sporcularımız ile yaşadıktan sonra duygularını sosyal medyadan "Bu akşam Tekerlekli Sandalye Basketbol 1.Lig de ilimizi temsil eden Kocaeli Engelli Basketbol takımımızın Çanakkale B.Gücü ile müsabakası izledik. Galip gelerek bizleri sevindiren Kocaeli Engelli Basketbol takımımızı ve teknik heyetini tebrik ediyoruz." sözleri ile ifade etti..
KOCAELİ HABERİ

Tekerlekli Sandalye Basketbol 1.Ligde Kocaeli'yi temsil eden Kocaeli Engelli Basketbol takımı, düna akşam Çanakkale B.Gücü ile karşılaştığı maçtan galip ayrıldı..

AK Parti Kocaeli Milletvekili ve TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Üyesi Mehmet Akif Yılmaz bu önemli maçı bizzat izleyip galibiyet sevincini engelli sporcularımız ile yaşadıktan sonra duygularını sosyal medyadan "Bu akşam Tekerlekli Sandalye Basketbol 1.Lig de ilimizi temsil eden Kocaeli Engelli Basketbol takımımızın Çanakkale B.Gücü ile müsabakası izledik. Galip gelerek bizleri sevindiren Kocaeli Engelli Basketbol takımımızı ve teknik heyetini tebrik ediyoruz." sözleri ile ifade etti..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.