O ehliyetlere af mı geliyor?

Güncel 06.06.2022 - 05:50, Güncelleme: 06.06.2022 - 06:00
 

O ehliyetlere af mı geliyor?

KOCAELİ HABERİ
MHP Milletvekili Baki Şimşek’in TBMM gündemine taşıdığı ‘ehliyet affı’ sosyal medyada gündemi altüst etti. Baki Şimsek, bir defaya mahsus ‘ehliyet affı’ çıkartılmasını talep ediyorum demişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ‘ehliyet affı’ müjdesini açıklayacak mı?  1 milyona yakın insanımızı ilgilendiren ehliyet affı ile ilgili teklif  (2 Haziran 2022) Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne sunuldu. Sosyal medyada gündem olan ‘ehliyet affı’ çıkartılmasını gündeme MHP Milletvekili Baki Şimsek taşımıştı. Ehliyet affı teklifine ilişkin açıklama yapan Mersin milletvekili Baki Şimşek öğrenci affı ve vergi affı ile ilgili düzenleme yapıldığını ehliyet affı için de bir düzenleme yapılmasını talep etti Konya ilişkin Şimşek şu açıklamalarda bulundu; Pandemi süreci içerisinde vatandaşlarımızı rahatlatma adına birçok yasa çıkartılmış, öğrenci affından vergi affına kadar birçok düzenleme yapılmıştır. Trafik kazası yapıp, ölümlü kazaya sebebiyet vermeyip ya da alkollü araç kullanmaktan, aşırı hız yapmaktan dolayı ehliyetine el konulmuş 1 milyona yakın insanımız mağdur durumdadır. -Özellikle geçimini şoförlükten sağlayan, direksiyon sallayarak sağlayan insanlarımız mutlaka bir ehliyet affı beklemektedir. İŞTE O PAYLAŞIM "Geçimini şoförlükten sağlayan, direksiyon sallayarak sağlayan insanlarımız mutlaka bir ehliyet affı beklemektedir. Bunun mutlaka Meclisin gündemine alınmasını ve bu 1 milyona yakın insana bir defaya mahsus olmak üzere bir af çıkartılmasını talep ediyorum."
KOCAELİ HABERİ

MHP Milletvekili Baki Şimşek’in TBMM gündemine taşıdığı ‘ehliyet affı’ sosyal medyada gündemi altüst etti. Baki Şimsek, bir defaya mahsus ‘ehliyet affı’ çıkartılmasını talep ediyorum demişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ‘ehliyet affı’ müjdesini açıklayacak mı? 

1 milyona yakın insanımızı ilgilendiren ehliyet affı ile ilgili teklif  (2 Haziran 2022) Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne sunuldu.

Sosyal medyada gündem olan ‘ehliyet affı’ çıkartılmasını gündeme MHP Milletvekili Baki Şimsek taşımıştı. Ehliyet affı teklifine ilişkin açıklama yapan Mersin milletvekili Baki Şimşek öğrenci affı ve vergi affı ile ilgili düzenleme yapıldığını ehliyet affı için de bir düzenleme yapılmasını talep etti Konya ilişkin Şimşek şu açıklamalarda bulundu;

Pandemi süreci içerisinde vatandaşlarımızı rahatlatma adına birçok yasa çıkartılmış, öğrenci affından vergi affına kadar birçok düzenleme yapılmıştır. Trafik kazası yapıp, ölümlü kazaya sebebiyet vermeyip ya da alkollü araç kullanmaktan, aşırı hız yapmaktan dolayı ehliyetine el konulmuş 1 milyona yakın insanımız mağdur durumdadır.

-Özellikle geçimini şoförlükten sağlayan, direksiyon sallayarak sağlayan insanlarımız mutlaka bir ehliyet affı beklemektedir.

İŞTE O PAYLAŞIM

"Geçimini şoförlükten sağlayan, direksiyon sallayarak sağlayan insanlarımız mutlaka bir ehliyet affı beklemektedir. Bunun mutlaka Meclisin gündemine alınmasını ve bu 1 milyona yakın insana bir defaya mahsus olmak üzere bir af çıkartılmasını talep ediyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.