İLK 500'DE 84 KOCAELİ FİRMASI YER ALDI

Gündem 31.05.2022 - 17:02, Güncelleme: 31.05.2022 - 17:03
 

İLK 500'DE 84 KOCAELİ FİRMASI YER ALDI

KOCAELİ HABERİ
500 Büyük’te 84 Kocaeli firması yer aldı Türkiye’nin 500 büyük sanayi kuruluşu açıklandı. Listede Kocaeli’de üretim yapan 84 firma yer alırken KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, “Kocaeli’nin asıl üretim gücü ve ülke ekonomisindeki yeri giderek artıyor” değerlendirmesinde bulundu İstanbul Sanayi Odası’nın açıkladığı Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Raporu 2021’de Kocaeli’den 84 firma yer aldı. Açıklanan sonuçları değerlendiren Kocaeli Sanayi Odası (KSO) Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, “Geçtiğimiz yıl açıklanan 500 Büyük’te 75 Kocaeli firması yer almıştı. Bu yıl ise sayı 84’e çıktı. Kocaeli, 84 firma ile Türkiye’nin en büyük 500 firması içerisinde yer almayı başardı. Her yıl olduğu gibi listenin en başında TÜPRAŞ yer alırken, Ford Otomotiv Sanayi ikinci oldu” dedi. ÜRETİMDEKİ GÜCÜMÜZ ARTIYOR Türkiye’nin gurur tablosunda yer alan en büyük 500 sanayi kuruluşu içerisinde yer alan 84 Kocaeli firmasını kutlayan KSO Başkanı Zeytinoğlu, “İstanbul Sanayi Odası’nın açıkladığı listede, firma merkezlerinin başka illerde olmasından dolayı Kocaelili firma sayısı 41 olarak görünüyor. Merkezleri başka illerde olup, üretimleri ilimizde olan firmaları dikkate aldığımızda ise 2021 yılında 84 işletmemizin Türkiye’nin en büyük 500 firması içerisinde yer aldığını memnuniyetle görüyoruz. Kocaeli’nin asıl üretim gücü ve ülke ekonomisindeki yeri giderek artıyor. Pandemi belirsizlikleri, enerji, lojistik ve tedarikte yaşanan sorunlara rağmen ihracatımızdaki güçlü büyümenin de etkisiyle üretimine hız kesmenden devam eden ve listeye girme başarısını gösteren tüm firmalarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.  
KOCAELİ HABERİ

500 Büyük’te 84 Kocaeli firması yer aldı

Türkiye’nin 500 büyük sanayi kuruluşu açıklandı. Listede Kocaeli’de üretim yapan 84 firma yer alırken KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, “Kocaeli’nin asıl üretim gücü ve ülke ekonomisindeki yeri giderek artıyor” değerlendirmesinde bulundu

İstanbul Sanayi Odası’nın açıkladığı Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Raporu 2021’de Kocaeli’den 84 firma yer aldı. Açıklanan sonuçları değerlendiren Kocaeli Sanayi Odası (KSO) Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, “Geçtiğimiz yıl açıklanan 500 Büyük’te 75 Kocaeli firması yer almıştı. Bu yıl ise sayı 84’e çıktı. Kocaeli, 84 firma ile Türkiye’nin en büyük 500 firması içerisinde yer almayı başardı. Her yıl olduğu gibi listenin en başında TÜPRAŞ yer alırken, Ford Otomotiv Sanayi ikinci oldu” dedi.

ÜRETİMDEKİ GÜCÜMÜZ ARTIYOR

Türkiye’nin gurur tablosunda yer alan en büyük 500 sanayi kuruluşu içerisinde yer alan 84 Kocaeli firmasını kutlayan KSO Başkanı Zeytinoğlu, “İstanbul Sanayi Odası’nın açıkladığı listede, firma merkezlerinin başka illerde olmasından dolayı Kocaelili firma sayısı 41 olarak görünüyor. Merkezleri başka illerde olup, üretimleri ilimizde olan firmaları dikkate aldığımızda ise 2021 yılında 84 işletmemizin Türkiye’nin en büyük 500 firması içerisinde yer aldığını memnuniyetle görüyoruz. Kocaeli’nin asıl üretim gücü ve ülke ekonomisindeki yeri giderek artıyor. Pandemi belirsizlikleri, enerji, lojistik ve tedarikte yaşanan sorunlara rağmen ihracatımızdaki güçlü büyümenin de etkisiyle üretimine hız kesmenden devam eden ve listeye girme başarısını gösteren tüm firmalarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.