GEBZE BÖLGESİNDEKİ TRABZONLU İŞ İNSANLARI BULUŞTU

Güncel 28.05.2022 - 15:10, Güncelleme: 28.05.2022 - 15:10
 

GEBZE BÖLGESİNDEKİ TRABZONLU İŞ İNSANLARI BULUŞTU

KOCAELİ HABERİ
Gebze Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği bu sabah Gebze Bölgesindeki Trabzonlu iş insanları ile dernek üyelerini sabah kahvaltısında buluşturdu.. Gebze Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Gökhan Altıntaş başta Ak Parti Kocaeli eski il başkanı Mahmut Civelek olmak üzere çok sayıda tanınmış iş insanlarının katılım sağladığı bu buluşma sonrasında sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "Trabzonsporlu iş insanları ile kahvaltıda bir araya geldik katılan tüm başkanlarımıza iş insanlarımıza tüm Trabzonspor camiasına hayırlı olsun dileklerimizde, gün ve gün çoğalarak büyüyeceğiz, başlıyoruz, yeniden daha güçlü daha kaliteli Fırtına Trabzonspor taraftarlar derneği," ifadelerine yer verdi..
KOCAELİ HABERİ

Gebze Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği bu sabah Gebze Bölgesindeki Trabzonlu iş insanları ile dernek üyelerini sabah kahvaltısında buluşturdu..

Gebze Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Gökhan Altıntaş başta Ak Parti Kocaeli eski il başkanı Mahmut Civelek olmak üzere çok sayıda tanınmış iş insanlarının katılım sağladığı bu buluşma sonrasında sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "Trabzonsporlu iş insanları ile kahvaltıda bir araya geldik katılan tüm başkanlarımıza iş insanlarımıza tüm Trabzonspor camiasına hayırlı olsun dileklerimizde, gün ve gün çoğalarak büyüyeceğiz, başlıyoruz, yeniden daha güçlü daha kaliteli Fırtına Trabzonspor taraftarlar derneği," ifadelerine yer verdi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.