ESKİ FENERBAHÇELİ DÜNYA YILDIZINDAN TRANSFER İTİRAFI

Spor 28.05.2022 - 08:59, Güncelleme: 28.05.2022 - 09:01
 

ESKİ FENERBAHÇELİ DÜNYA YILDIZINDAN TRANSFER İTİRAFI

KOCAELİ HABERİ
Süper Lig ekibi Fenerbahçe'de forma giyen Hollandalı eski futbolcu Robin van Persie, kariyerinin bir döneminde Juventus'a transfer olma ihtimalinin ortaya çıktığını söyledi. UEFA Konferans Ligi finalindeki Roma - Feyenoord karşılaşması için Arnavutluk'a giden Robin van Persie, kariyeri için bir itirafta bulundu. Sky İtalya'ya konuşan Hollandalı eski futbolcu, kariyerinde bir dönem Juventus'a transferinin yakın olduğunu söyledi. Robin van Persie, açıklamasında, "Kariyerimin bir noktasında, İtalya'ya transfer olmak benim için bir opsiyondu ve bu takım Juventus'tu. Onlarla ciddi görüşmeler yaptık, sonunda transferim tamamlanmadı. Gerçekten çok yakındı transferim, ama bunlar futbolda olan şeyler" ifadelerini kullandı. Kariyerinde; Arsenal, Manchester United, Feyenoord formaları giyen Hollandalı eski futbolcu, Fenerbahçe'de ise 2015-2018 yılları arasında forma giydi.
KOCAELİ HABERİ

Süper Lig ekibi Fenerbahçe'de forma giyen Hollandalı eski futbolcu Robin van Persie, kariyerinin bir döneminde Juventus'a transfer olma ihtimalinin ortaya çıktığını söyledi.

UEFA Konferans Ligi finalindeki Roma - Feyenoord karşılaşması için Arnavutluk'a giden Robin van Persie, kariyeri için bir itirafta bulundu.

Sky İtalya'ya konuşan Hollandalı eski futbolcu, kariyerinde bir dönem Juventus'a transferinin yakın olduğunu söyledi.

Robin van Persie, açıklamasında, "Kariyerimin bir noktasında, İtalya'ya transfer olmak benim için bir opsiyondu ve bu takım Juventus'tu. Onlarla ciddi görüşmeler yaptık, sonunda transferim tamamlanmadı. Gerçekten çok yakındı transferim, ama bunlar futbolda olan şeyler" ifadelerini kullandı.

Kariyerinde; Arsenal, Manchester United, Feyenoord formaları giyen Hollandalı eski futbolcu, Fenerbahçe'de ise 2015-2018 yılları arasında forma giydi.
Robin van Persie'den Juventus itirafı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.