GTO KONGRE TAKVİMİ İŞLİYOR; Gözler Muzaffer Koşan'da

Dünya 16.05.2022 - 21:12, Güncelleme: 16.05.2022 - 21:30
 

GTO KONGRE TAKVİMİ İŞLİYOR; Gözler Muzaffer Koşan'da

kocaeli haberi
Gebze Ticaret Odası'nın bu yılın son aylarında yapılması beklenen kongresinde üç dönemdir GTO Başkanlığını yürüten GTO Başkanı Nail Çiler'in karşısına güçlü bir adayın çıkıp çıkmayacağı merak edilirken, gözler iş dünyası ve sanayi kesiminde geniş bir çevre ve etkiye sahip olan GTO Disiplin Kurulu Başkanı Muzaffer Koşan'a çevrildi.. Gebzeli iş adamları tarafından kurulan Marmara Sanayici ve İş İnsanları Derneği (MARSİD) başkanlığını yürüten Muzaffer Koşan, bir taraftan dernek ve Koşan Gayrimenkul AŞ'deki ticari faaliyetlerini yürütürken diğer taraftan da TRT 1'de yayınlan "Türkiye'nin Mutfağı" iismli yarışma programının jüri, başkanlığı görevini yürütüyor. Muzaffer Koşan'ın TRT'den aldığı yüksek rakamlı ücreti ise ihtiyaç sahibi öğrencilere eğitim ve öğrenim bursu olarak dağıttığı konuşuluyor..   
kocaeli haberi

Gebze Ticaret Odası'nın bu yılın son aylarında yapılması beklenen kongresinde üç dönemdir GTO Başkanlığını yürüten GTO Başkanı Nail Çiler'in karşısına güçlü bir adayın çıkıp çıkmayacağı merak edilirken, gözler iş dünyası ve sanayi kesiminde geniş bir çevre ve etkiye sahip olan GTO Disiplin Kurulu Başkanı Muzaffer Koşan'a çevrildi..

Gebzeli iş adamları tarafından kurulan Marmara Sanayici ve İş İnsanları Derneği (MARSİD) başkanlığını yürüten Muzaffer Koşan, bir taraftan dernek ve Koşan Gayrimenkul AŞ'deki ticari faaliyetlerini yürütürken diğer taraftan da TRT 1'de yayınlan "Türkiye'nin Mutfağı" iismli yarışma programının jüri, başkanlığı görevini yürütüyor.

Muzaffer Koşan'ın TRT'den aldığı yüksek rakamlı ücreti ise ihtiyaç sahibi öğrencilere eğitim ve öğrenim bursu olarak dağıttığı konuşuluyor.. 
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.