ZEKİ AYGÜN'E HEMŞERİSİ İSMAİL SAYMAZ'DAN FLAŞ GÖNDERME

Siyaset 15.05.2022 - 22:31, Güncelleme: 15.05.2022 - 22:40
 

ZEKİ AYGÜN'E HEMŞERİSİ İSMAİL SAYMAZ'DAN FLAŞ GÖNDERME

kocaeli haberi
Derince Belediyesi byugün sosyal medya sayfalarından yaptığı "DUYURU!"da şu ifadelere yer verdi; " İlçemiz sınırları içerisinde özel bir firmanın yapacak olduğu konser organizasyonunun yapılan detaylı inceleme sonucunda uygun olmadığı tespit edilmiş olup, etkinlik belediyemiz tarafından iptal edilmiştir." Derince Belediyesinin Rizeli Belediye Başkanı Zeki Aygün'ün Rize'den hemşerisi olan gazeteci İsmail saymaz'da, Derince Belediyesinin bu tweet'ini alıntılayarak twitter sayfasından gösterdiği tepkide şu ifadelere yer verdi; "AK Partili Esenler Belediyesi Suriyeliler için Lübnanlı şarkıcı getirirken… Aynı partiden Derince Belediyesi, Aynur Doğan konserini uygun değil diye iptal etti Uygun olmayan ne? Bin yıldır birlikte yaşadığımız halkın dili mi? Kürtçe ezgiler mi? Asıl siz bu çağa uygun değilsiniz"   AK Partili Esenler Belediyesi Suriyeliler için Lübnanlı şarkıcı getirirken… Aynı partiden Derince Belediyesi, Aynur Doğan konserini uygun değil diye iptal ettiUygun olmayan ne?Bin yıldır birlikte yaşadığımız halkın dili mi?Kürtçe ezgiler mi?Asıl siz bu çağa uygun değilsiniz https://t.co/7riPaKIsbO— İsmail Saymaz (@ismailsaymaz) May 15, 2022
kocaeli haberi

Derince Belediyesi byugün sosyal medya sayfalarından yaptığı "DUYURU!"da şu ifadelere yer verdi;
" İlçemiz sınırları içerisinde özel bir firmanın yapacak olduğu konser organizasyonunun yapılan detaylı inceleme sonucunda uygun olmadığı tespit edilmiş olup, etkinlik belediyemiz tarafından iptal edilmiştir."

Derince Belediyesinin Rizeli Belediye Başkanı Zeki Aygün'ün Rize'den hemşerisi olan gazeteci İsmail saymaz'da, Derince Belediyesinin bu tweet'ini alıntılayarak twitter sayfasından gösterdiği tepkide şu ifadelere yer verdi;
"AK Partili Esenler Belediyesi Suriyeliler için Lübnanlı şarkıcı getirirken… Aynı partiden Derince Belediyesi, Aynur Doğan konserini uygun değil diye iptal etti Uygun olmayan ne? Bin yıldır birlikte yaşadığımız halkın dili mi? Kürtçe ezgiler mi? Asıl siz bu çağa uygun değilsiniz"
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.