CHP'LİLERDEN ESKİ GEBZE BAŞKANINA VEFA ZİYARETİ

Siyaset 14.05.2022 - 22:28, Güncelleme: 14.05.2022 - 22:34
 

CHP'LİLERDEN ESKİ GEBZE BAŞKANINA VEFA ZİYARETİ

kocaeli haberi
CHP Gebze eski ilçe başkanı ve Ardahan eski milletvekili ensar Öğüt, CHP'li Hanak Belediye Başkanı Ayhan Büyükkaya ve CHP Gebze ilçe başkanı Gökhan Orhan bugün birlikte CHP Gebze eski ilçe başkanı İsmet Kara'ya bir geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirdiler.. Başkan Gökhan Orhan bu ziyareti sosyal medyadan "Önceki dönem Milletvekilimiz Ensar Öğüt ,Hanak Belediye başkanımız Ayhan Büyükkaya ile birlikte; kısa zaman önce kalp operasyonu geçiren önceki dönem ilçe başkanımız Ismet Kara yı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi ilettik." sözleri ile paylşatı..
kocaeli haberi

CHP Gebze eski ilçe başkanı ve Ardahan eski milletvekili ensar Öğüt, CHP'li Hanak Belediye Başkanı Ayhan Büyükkaya ve CHP Gebze ilçe başkanı Gökhan Orhan bugün birlikte CHP Gebze eski ilçe başkanı İsmet Kara'ya bir geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirdiler..

Başkan Gökhan Orhan bu ziyareti sosyal medyadan "Önceki dönem Milletvekilimiz Ensar Öğüt ,Hanak Belediye başkanımız Ayhan Büyükkaya ile birlikte; kısa zaman önce kalp operasyonu geçiren önceki dönem ilçe başkanımız Ismet Kara yı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi ilettik." sözleri ile paylşatı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.