CHP KOCAELİ BAŞKANI YILDIZLI'DAN KAFTANCIOĞLU'NA TAM DESTEK

Dünya 12.05.2022 - 21:32, Güncelleme: 12.05.2022 - 21:32
 

CHP KOCAELİ BAŞKANI YILDIZLI'DAN KAFTANCIOĞLU'NA TAM DESTEK

KOCAELİ HABERİ
Yargıtay, Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkında kararını açıkladı. Yargıtay'ın kararına göre, Kaftancıoğlu'nun 3 davadan aldığı ceza onanırken yargılandığı 2 dava ise düşürüldü. Edinilen bilgiye göre Kaftancıoğlu'na hem cumhurbaşkanına hakaret ve ayrıca hakaret suçundan iki ayrı cezanın onandığı öğrenildi. Kaftancıoğlu'nun cezası onanan 3 davada aldığı cezaların toplamının ise 4 yıl 11 ay olduğu belirtildi. Gazeteci İsmail Saymaz, Canan Kaftancıoğlu'na verilen bu cezalarla birlikte siyaset yasağı da getirildiğini duyurdu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yargıtay'ın CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkında verilen cezaları onamasının ardından yaptığı çağrı sonrası, CHP İstanbul İl Başkanlığı önünde toplanan partililer bu kararı protesto ettiler.. CHP Milletvekillerinin de katılım gösterdiği protesto etkinliğine CHP Kocaeli İl Başkanı Özgür Harun Yıldızlı'de eşi ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte katılım sağladı. Başkan Yıldızlı, İstanbul'dan yaptığı paylaşımda "Canan Kaftancıoğlu yalnız değildir!" dedi..
KOCAELİ HABERİ

Yargıtay, Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkında kararını açıkladı. Yargıtay'ın kararına göre, Kaftancıoğlu'nun 3 davadan aldığı ceza onanırken yargılandığı 2 dava ise düşürüldü. Edinilen bilgiye göre Kaftancıoğlu'na hem cumhurbaşkanına hakaret ve ayrıca hakaret suçundan iki ayrı cezanın onandığı öğrenildi.

Kaftancıoğlu'nun cezası onanan 3 davada aldığı cezaların toplamının ise 4 yıl 11 ay olduğu belirtildi. Gazeteci İsmail Saymaz, Canan Kaftancıoğlu'na verilen bu cezalarla birlikte siyaset yasağı da getirildiğini duyurdu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yargıtay'ın CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkında verilen cezaları onamasının ardından yaptığı çağrı sonrası, CHP İstanbul İl Başkanlığı önünde toplanan partililer bu kararı protesto ettiler..

CHP Milletvekillerinin de katılım gösterdiği protesto etkinliğine CHP Kocaeli İl Başkanı Özgür Harun Yıldızlı'de eşi ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte katılım sağladı. Başkan Yıldızlı, İstanbul'dan yaptığı paylaşımda "Canan Kaftancıoğlu yalnız değildir!" dedi..

Bir 12 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.