GÖKMEN ÇİÇEK MAKAMI, TÜRKİYE'NİN İLK TÜRBANLI VALİSİNE DEVRETTİ

Siyaset 12.05.2022 - 08:03, Güncelleme: 12.05.2022 - 08:09
 

GÖKMEN ÇİÇEK MAKAMI, TÜRKİYE'NİN İLK TÜRBANLI VALİSİNE DEVRETTİ

KOCAELİ HABERİ
Gebze'nin yetişdirdiği genç ve çalışkan devlet bürokratlarından birisi olan Gökmen Çiçek, Cumhurbaşkanlığı kararanamesi ile Afyaonkarahisar Valiliğinden, Kayseri Valiliğine atandı. Aynı kararnameye göre Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Kübra Güran Yiğitbaş'da Afyonkarahisar valiliğine atandı. Kübra Güran Yiğitbaş, Türban'ın kamu görevlerinden serbest bırakılmasından sonra atanan ilk türbanlı vali oldu.
KOCAELİ HABERİ

Gebze'nin yetişdirdiği genç ve çalışkan devlet bürokratlarından birisi olan Gökmen Çiçek, Cumhurbaşkanlığı kararanamesi ile Afyaonkarahisar Valiliğinden, Kayseri Valiliğine atandı.

Aynı kararnameye göre Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Kübra Güran Yiğitbaş'da Afyonkarahisar valiliğine atandı. Kübra Güran Yiğitbaş, Türban'ın kamu görevlerinden serbest bırakılmasından sonra atanan ilk türbanlı vali oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.