NAİL ÇİLER RESMEN SAHAYA İNDİ

İlçeler 13.04.2022 - 17:10, Güncelleme: 13.04.2022 - 17:14
 

NAİL ÇİLER RESMEN SAHAYA İNDİ

KOCAELİ HABERİ
İsmi 2024 yerel seçimlerinde Gebze Belediye Başkan adayları arasında geçen Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, bugün GTO Yönetim Kurulu üyeleri Mikdat Aydın ve Ercan Altunkaya ile birlikte Köşklüçeme mahallesi muhtarı Mehmet Altıntaş'ı muhtarlık binasında ziyaret etti.. Köşklü Çesme Muhtarı Mehmet Altıntaş çok keyifli sohbetin gerçekleştiği bu ziyareti sosyal medyadan "Ziyaretimize gelen sayın Nail Çiler başkanıma ve ekibine teşekkür ediyorum." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

İsmi 2024 yerel seçimlerinde Gebze Belediye Başkan adayları arasında geçen Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, bugün GTO Yönetim Kurulu üyeleri Mikdat Aydın ve Ercan Altunkaya ile birlikte Köşklüçeme mahallesi muhtarı Mehmet Altıntaş'ı muhtarlık binasında ziyaret etti..

Köşklü Çesme Muhtarı Mehmet Altıntaş çok keyifli sohbetin gerçekleştiği bu ziyareti sosyal medyadan "Ziyaretimize gelen sayın Nail Çiler başkanıma ve ekibine teşekkür ediyorum." sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.