GEBZE'DE Kİ GİRESUNLULAR ANKARA'YA TAŞINIYORLAR

İlçeler 13.04.2022 - 13:38, Güncelleme: 13.04.2022 - 13:38
 

GEBZE'DE Kİ GİRESUNLULAR ANKARA'YA TAŞINIYORLAR

KOCAELİ HABERİ
Gebze'de kurulu bulunan Giresun İşadamı ve Bürokratları Derneği (GİRİB), Genel Merkezini Ankara'ya taşıyor.. GİRİB Basın ve Medyadan Sorumlu Genel Başkanı Yardımcısı  Çetin Hartamacı konu ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Giresun İşadamı ve Bürokratları Derneği (GİRİB) Faliyetlerine 2015 yılında Kocaeli merkezli Gebze'de bir araya gelen Giresunun'lu hemşehri   birlikteliği ile Kurucu Başkan Kemak Tokmak yönetiminde faliyetlerini sürdürmekte idi. Gelinen noktada bu gün artık GİRİB in olması gereken hedefinin  Genel Merkezinin  Ankara olması yönünde ilk işaret fişeğini 13.04.2022 de Ankara'da üst düzey Bürokrat ve Siyasilerle İftar yemeginde bir araya gelmemin heyecanı yaşanmakta.Giresun İşadamı ve Bürokratları Derneği (GİRİB) Genel Başkanı Kemal Tokmak ve yönetim kurulu Başkent Ögretmenevi Angora salonda iftar yemeği için tam kadro Ankarada olacak. Toplumsal ilişkiler,memleket,ve hemşehrilik ilişkilerini daha kuvveti oluşturmak maksadıyla Giresunun'lu hemşehrileri temsil etmemin amaç ve koşullarını oluşturma gayreti içinde çalışmalarını sürdürerek  Ankara'nın Genel Merkez olarak belirlenme hedefi başlamış olacaktır."  
KOCAELİ HABERİ

Gebze'de kurulu bulunan Giresun İşadamı ve Bürokratları Derneği (GİRİB), Genel Merkezini Ankara'ya taşıyor..

GİRİB Basın ve Medyadan Sorumlu Genel Başkanı Yardımcısı  Çetin Hartamacı konu ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"Giresun İşadamı ve Bürokratları Derneği (GİRİB) Faliyetlerine 2015 yılında Kocaeli merkezli Gebze'de bir araya gelen Giresunun'lu hemşehri   birlikteliği ile Kurucu Başkan Kemak Tokmak yönetiminde faliyetlerini sürdürmekte idi. Gelinen noktada bu gün artık GİRİB in olması gereken hedefinin  Genel Merkezinin  Ankara olması yönünde ilk işaret fişeğini 13.04.2022 de Ankara'da üst düzey Bürokrat ve Siyasilerle İftar yemeginde bir araya gelmemin heyecanı yaşanmakta.Giresun İşadamı ve Bürokratları Derneği (GİRİB) Genel Başkanı Kemal Tokmak ve yönetim kurulu Başkent Ögretmenevi Angora salonda iftar yemeği için tam kadro Ankarada olacak. Toplumsal ilişkiler,memleket,ve hemşehrilik ilişkilerini daha kuvveti oluşturmak maksadıyla Giresunun'lu hemşehrileri temsil etmemin amaç ve koşullarını oluşturma gayreti içinde çalışmalarını sürdürerek  Ankara'nın Genel Merkez olarak belirlenme hedefi başlamış olacaktır."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.