İLYAS ŞEKER BABA GÜLMEN'İ ZİYARET ETTİ

Siyaset 04.04.2022 - 14:49, Güncelleme: 04.04.2022 - 14:57
 

İLYAS ŞEKER BABA GÜLMEN'İ ZİYARET ETTİ

KOCAELİ HABERİ
AK Parti Gebze ilçe Başkanlığını düzenlediği saha çalışma programı kapsamında Gebze'ye gelen Ak Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, İlçe Başkanı Recep Kaya ve Yönetim kurulu üyesi Emrullah Coştur ile birlikte, İlçe Başkan Yardımcısı Nevzat Gülmen'in Gebze Fatih Devlet Hastanesinde kalp yetmezliği teşhisi konulup anjiyo yapılarak yatılı olarak tedavi gören babası Yaşar Gülmen'e geçmiş olsun ziyaretinde bulunarak "Allah'tan acil şifalar diliyoruz." dileklerini iletti.. Ziyarette Gebze Fatih Devlet Hastanesi başhekimi Dr. İlyas Sarı'da hazır bulundu..
KOCAELİ HABERİ

AK Parti Gebze ilçe Başkanlığını düzenlediği saha çalışma programı kapsamında Gebze'ye gelen Ak Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, İlçe Başkanı Recep Kaya ve Yönetim kurulu üyesi Emrullah Coştur ile birlikte, İlçe Başkan Yardımcısı Nevzat Gülmen'in Gebze Fatih Devlet Hastanesinde kalp yetmezliği teşhisi konulup anjiyo yapılarak yatılı olarak tedavi gören babası Yaşar Gülmen'e geçmiş olsun ziyaretinde bulunarak "Allah'tan acil şifalar diliyoruz." dileklerini iletti..

Ziyarette Gebze Fatih Devlet Hastanesi başhekimi Dr. İlyas Sarı'da hazır bulundu..

Bir 7 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.