BAKAN NEBATİ: MÜJDELERİMİZ YAKINDA!

Ekonomi 23.03.2022 - 19:14, Güncelleme: 23.03.2022 - 19:14
 

BAKAN NEBATİ: MÜJDELERİMİZ YAKINDA!

KOCAELİ HABERİ
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank görüştü. Bakan Nebati görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, "Müjdelerimiz yakında" ifadelerini kullandı. Son olarak ekonomiye dair yaptığı yorumlarla gündeme gelen Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank bir araya geldi.  Bakan Nebati, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Henüz yolun başındaki girişimcilerimize can suyu olan melek yatırımcılara, girişim fonlarına, Start-up'lara ve teknoloji girişimcilerine selam olsun. (Sanayi ve Teknoloji Bakanı) Mustafa Varank ile görüştük. Müjdelerimiz yakında" değerlendirmesini yaptı. Nebati 'ülkenin geleceğine yatırım yapanların yanında olmaya devam edeceklerini' belirtti.
KOCAELİ HABERİ

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank görüştü. Bakan Nebati görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, "Müjdelerimiz yakında" ifadelerini kullandı.

Son olarak ekonomiye dair yaptığı yorumlarla gündeme gelen Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank bir araya geldi. 

Bakan Nebati, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Henüz yolun başındaki girişimcilerimize can suyu olan melek yatırımcılara, girişim fonlarına, Start-up'lara ve teknoloji girişimcilerine selam olsun. (Sanayi ve Teknoloji Bakanı) Mustafa Varank ile görüştük. Müjdelerimiz yakında" değerlendirmesini yaptı.

Nebati 'ülkenin geleceğine yatırım yapanların yanında olmaya devam edeceklerini' belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.