ZAFER ALKAN'IN SEVİNÇLİ GÜNÜ

Yaşam 21.03.2022 - 19:15, Güncelleme: 21.03.2022 - 19:15
 

ZAFER ALKAN'IN SEVİNÇLİ GÜNÜ

KOCAELİ HABERİ
Türk Telekom İstanbul Genel Müdürlük Yöneticisi ve Ak Parti Çayıropva Beledeiye Meclis üyesi Zafer Alkan üçüncü kez baba olmanın sevincini yaşıyor.. Ömer Berat ve Elif'ten sonra bir erkek çocuğu daha dünyaya gelen Zafer Alkan, üçüncü evladına Mehmet Said adını koydu. Zafer Alkan bu güzel haberini "Üç oldun denge olsun. Üçüncü evladımız Mehmet Said Alkan dünyaya gelmiştir. Mevlam İslam üzere vatanına milletine hayırlı evlat eylesin." mesajı ile dostaları ve takipçileri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Türk Telekom İstanbul Genel Müdürlük Yöneticisi ve Ak Parti Çayıropva Beledeiye Meclis üyesi Zafer Alkan üçüncü kez baba olmanın sevincini yaşıyor..

Ömer Berat ve Elif'ten sonra bir erkek çocuğu daha dünyaya gelen Zafer Alkan, üçüncü evladına Mehmet Said adını koydu. Zafer Alkan bu güzel haberini "Üç oldun denge olsun. Üçüncü evladımız Mehmet Said Alkan dünyaya gelmiştir. Mevlam İslam üzere vatanına milletine hayırlı evlat eylesin." mesajı ile dostaları ve takipçileri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.