Nureddin Nebati'den KDV'de yeni indirim sinyali

Ekonomi 19.03.2022 - 15:10, Güncelleme: 19.03.2022 - 15:10
 

Nureddin Nebati'den KDV'de yeni indirim sinyali

Kocaelihaberi
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, KDV indirimine ilişkin yeni açıklama yaptı. Nebati, ''KDV'de sadeleştirme çalışmalarımız sürüyor" dedi. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu (TÜGİK) İş Zirvesi Programı"nda konuştu. KDV indirimine ilişkin konuşan Nebati, enflasyonla mücadele kapsamında gıdada KDV'nin yüzde 1'e indirildiğini hatırlatarak, "KDV'de sadeleştirme çalışmalarımız sürüyor" dedi. ''ŞİKAYET ETMEK İÇİN DEĞİL...'' ''Bürokrasiyi alaşağı ederiz'' söylerine açıklık getiren Bakan Nebati, "Yurt dışına ülkemizi şikâyet etmek için değil, bu ülkeye yatırım yapmaya gelin; bu ülkede can, mal, ırz ve inanç güvenliği sağlandığı için; bu ülkede kambiyo rejimine inanarak gelin; temel insan haklarına öncelik veren özgürlüklerden asla taviz vermeyen bir ülke olarak gelin diye gidiyoruz" ifadelerini kullandı. "ENFLASYONLA MÜCADELE EDİYORUZ'' ''Enflasyonla mücadele ediyoruz'' diyen Nebati, ''Petrol fiyatları yükseldi, enflasyona olumsuz etki yapıyor farkındayız. Bunları gizlemiyoruz ama mücadelemizden asla geri adım atmıyoruz'' şeklinde konuştu.
Kocaelihaberi

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, KDV indirimine ilişkin yeni açıklama yaptı. Nebati, ''KDV'de sadeleştirme çalışmalarımız sürüyor" dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu (TÜGİK) İş Zirvesi Programı"nda konuştu.

KDV indirimine ilişkin konuşan Nebati, enflasyonla mücadele kapsamında gıdada KDV'nin yüzde 1'e indirildiğini hatırlatarak, "KDV'de sadeleştirme çalışmalarımız sürüyor" dedi.

''ŞİKAYET ETMEK İÇİN DEĞİL...''

''Bürokrasiyi alaşağı ederiz'' söylerine açıklık getiren Bakan Nebati, "Yurt dışına ülkemizi şikâyet etmek için değil, bu ülkeye yatırım yapmaya gelin; bu ülkede can, mal, ırz ve inanç güvenliği sağlandığı için; bu ülkede kambiyo rejimine inanarak gelin; temel insan haklarına öncelik veren özgürlüklerden asla taviz vermeyen bir ülke olarak gelin diye gidiyoruz" ifadelerini kullandı.

"ENFLASYONLA MÜCADELE EDİYORUZ''

''Enflasyonla mücadele ediyoruz'' diyen Nebati, ''Petrol fiyatları yükseldi, enflasyona olumsuz etki yapıyor farkındayız. Bunları gizlemiyoruz ama mücadelemizden asla geri adım atmıyoruz'' şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.