Abdullah Gül'den kritik açıklama!

Dünya 24.02.2022 - 18:49, Güncelleme: 24.02.2022 - 18:49
 

Abdullah Gül'den kritik açıklama!

kocaelihaberi
Abdullah Gül'den kritik 'Ukrayna' açıklaması! Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Rusya'nın Ukrayna'ya dönük askeri harekatına ilişkin sosyal medyadan açıklama yaptı. Gül, yaptığı açıklamada " Rusya’nın diplomatik yolları terk ederek Ukrayna’nın toprak bütünlüğü ve egemenliğine saldırısı, uluslararası hukuku ve anlaşmaları tanımadığının ilanıdır. Bu davranış biz dahil, tüm komşular ve bölge için örtülü tehdittir" ifadelerini kullandı.
kocaelihaberi

Abdullah Gül'den kritik 'Ukrayna' açıklaması!

Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Rusya'nın Ukrayna'ya dönük askeri harekatına ilişkin sosyal medyadan açıklama yaptı.

Gül, yaptığı açıklamada " Rusya’nın diplomatik yolları terk ederek Ukrayna’nın toprak bütünlüğü ve egemenliğine saldırısı, uluslararası hukuku ve anlaşmaları tanımadığının ilanıdır. Bu davranış biz dahil, tüm komşular ve bölge için örtülü tehdittir" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.