VALİ, BELEDİYE BAŞKANI VE REKTÖR BEYİ MUTLU EDEN ZİYARET

Güncel 23.02.2022 - 19:41, Güncelleme: 23.02.2022 - 20:09
 

VALİ, BELEDİYE BAŞKANI VE REKTÖR BEYİ MUTLU EDEN ZİYARET

KOCAELİ HABERİ
HAYFED Hayırların Fethi Derneği Maruf ekibi, Bayburt Valisi Cüneyt Epçim, Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci'yi,  Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen'i makamında ziyaret etti.. HAYFED Hayırların Fethi Derneği Marud ekibi ile heyette yer alan Bayburt Seyyit Yakup Derneği Başkanı Mehmet Anar bu ziyaretleri facebook sayfasından "İstanbuldan Gelen Değerli Hayfed Emri Maruf Ekibi Başkanı Fahri Uzun Hocaedendi ve Hocaları ile beraber Bayburt Valimiz Cüneyt Epçim Beyefendi’yi Ziyaret Ettik. Allah cc Razı Olsun Sayın Vâlimiz Bizleri güzel Karşıladılar. Bizde kendilerine Hayırlı Çalışmalar Diliyoruz." ve "İstanbuldan Gelen Değerli Hayfed Emri Maruf Ekibi Başkanı Fahri Uzun Hocaedendi ve Hocaları ile beraber Bayburt Üniversitesi Rektörü Mutlu Türkmen Hocamızı Ziyaret Ettik. Allah cc Razı Olsun Değerli Hocamız Bizleri çok hoş Karşıladılar. Bizde kendilerine Hayırlı Çalışmalar Diliyoruz." sözleri ile duyurdu.. Bayburt Belediyesi resmi sosyal medya sayfasından "Bayburt Seyyit Yakup Derneği Başkanı Mehmet Anar yönetim kurulu üyeleri Haktan Keskin, Şükrü Topçu ve Orhan Çarşambalı ile Hayırların Fethi Derneği (HayFed) Emri Maruf Ekibi Başkanı Fahri Uzun, Muhammed Emre, Beytullah Bütün, Mustafa Taş, Adem Kaya ve Mustafa Güner Belediye Başkanımız Sayın Hükmü Pekmezci'yi makamında ziyaret ettiler." paylaşımında bulunddu..
KOCAELİ HABERİ

HAYFED Hayırların Fethi Derneği Maruf ekibi, Bayburt Valisi Cüneyt Epçim, Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci'yi,  Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen'i makamında ziyaret etti..

HAYFED Hayırların Fethi Derneği Marud ekibi ile heyette yer alan Bayburt Seyyit Yakup Derneği Başkanı Mehmet Anar bu ziyaretleri facebook sayfasından "İstanbuldan Gelen Değerli Hayfed Emri Maruf Ekibi Başkanı Fahri Uzun Hocaedendi ve Hocaları ile beraber Bayburt Valimiz Cüneyt Epçim Beyefendi’yi Ziyaret Ettik. Allah cc Razı Olsun Sayın Vâlimiz Bizleri güzel Karşıladılar. Bizde kendilerine Hayırlı Çalışmalar Diliyoruz." ve "İstanbuldan Gelen Değerli Hayfed Emri Maruf Ekibi Başkanı Fahri Uzun Hocaedendi ve Hocaları ile beraber Bayburt Üniversitesi Rektörü Mutlu Türkmen Hocamızı Ziyaret Ettik. Allah cc Razı Olsun Değerli Hocamız Bizleri çok hoş Karşıladılar. Bizde kendilerine Hayırlı Çalışmalar Diliyoruz." sözleri ile duyurdu..

Bayburt Belediyesi resmi sosyal medya sayfasından "Bayburt Seyyit Yakup Derneği Başkanı Mehmet Anar yönetim kurulu üyeleri Haktan Keskin, Şükrü Topçu ve Orhan Çarşambalı ile Hayırların Fethi Derneği (HayFed) Emri Maruf Ekibi Başkanı Fahri Uzun, Muhammed Emre, Beytullah Bütün, Mustafa Taş, Adem Kaya ve Mustafa Güner Belediye Başkanımız Sayın Hükmü Pekmezci'yi makamında ziyaret ettiler." paylaşımında bulunddu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.