KILIÇDAROĞLU KOCAELİ'YE GELİYOR

Siyaset 27.01.2022 - 08:38, Güncelleme: 27.01.2022 - 08:38
 

KILIÇDAROĞLU KOCAELİ'YE GELİYOR

KOCAELİ HABERİ
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmit Belediyesi’nin Balkan Kültür Evi açılışı İÇİN Kocaeli'ye gelecek..   CHP Kocaeli İl Örgütü 30 Ocak Pazar günü iki heyecanı birden yaşayacak. CHP Kocaeli kurmayları önce istifalar nedeni ile CHP Karamürsel İlçe Yönetiminin düşmesinin düşmesinin  ardından iki adaylı olarak yapılacak kongre için saat 12’de Karamürsel'de olacak. Kongrenin ardından İzmit’e geçecek olan Partililer, İzmit Belediyesi’nin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla gerçekleştireceği Balkan Kültür Evi’nin açılışına katılacak. Kılıçdaroğlu’nun açılış için saat 16.30’da İzmit’te olacağı öğrenildi.  
KOCAELİ HABERİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmit Belediyesi’nin Balkan Kültür Evi açılışı İÇİN Kocaeli'ye gelecek..  

CHP Kocaeli İl Örgütü 30 Ocak Pazar günü iki heyecanı birden yaşayacak. CHP Kocaeli kurmayları önce istifalar nedeni ile CHP Karamürsel İlçe Yönetiminin düşmesinin düşmesinin  ardından iki adaylı olarak yapılacak kongre için saat 12’de Karamürsel'de olacak. Kongrenin ardından İzmit’e geçecek olan Partililer, İzmit Belediyesi’nin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla gerçekleştireceği Balkan Kültür Evi’nin açılışına katılacak. Kılıçdaroğlu’nun açılış için saat 16.30’da İzmit’te olacağı öğrenildi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.