ÖZTEKİN KAŞUKCİ KARANTİNAYA ALINDI

Dünya 24.01.2022 - 15:37, Güncelleme: 24.01.2022 - 15:43
 

ÖZTEKİN KAŞUKCİ KARANTİNAYA ALINDI

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisi Başkanı Öztekin Kaşukci yaptırmış olduğu covid-19 testinin pozitif çıktığını sosyal medya sayfasından duyurarak son haftalarda kendisi ile temaslı olan kişileri uyardı.. Öztekin Kaşukci uyarısında "Kıymetli Dostlarım, Dün akşam yaptırmış olduğum Covid-19 test sonucum maalesef pozitif çıkmıştır. Genel durumum iyi olmakla birlikte evde karantina sürecimiz başlamıştır. Bu süre içinde görüştüğümüz Herkesin de dikkatli olmasını isterim. Dualarınızı eksik etmeyin. Saygılar selamlar olsun" ifadelerine yer verdi.. Öztekin Kaşukci ve tüm covid-19 hastalarına acil şifalar diliyoruz..
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisi Başkanı Öztekin Kaşukci yaptırmış olduğu covid-19 testinin pozitif çıktığını sosyal medya sayfasından duyurarak son haftalarda kendisi ile temaslı olan kişileri uyardı..

Öztekin Kaşukci uyarısında "Kıymetli Dostlarım, Dün akşam yaptırmış olduğum Covid-19 test sonucum maalesef pozitif çıkmıştır. Genel durumum iyi olmakla birlikte evde karantina sürecimiz başlamıştır. Bu süre içinde görüştüğümüz Herkesin de dikkatli olmasını isterim. Dualarınızı eksik etmeyin. Saygılar selamlar olsun" ifadelerine yer verdi..

Öztekin Kaşukci ve tüm covid-19 hastalarına acil şifalar diliyoruz..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.