81 İLİN ADINI 25 SANİYEDE BÜYÜKAKIN'A DA SAYDI (video)

Güncel 13.01.2022 - 04:27, Güncelleme: 13.01.2022 - 04:41
 

81 İLİN ADINI 25 SANİYEDE BÜYÜKAKIN'A DA SAYDI (video)

KOCAELİ HABERİ
Şehirlerin isini seri olarak peşpeşe saydığı reklam filmi ile ünlenen Kocaelili matematik öğretmeni Barış Gökdemir dün  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın konuğu oldu.. 81 ilin adını tek nefeste saymasıyla Türkiye genelinde tanınan bir isim haline gelen ve İzmit'de bir okulda matematik öğretmeni olarak görev yapan Kandıralı Barış Gökdemir, dün Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tahir Büyükakın’ın konuğu oldu.. Barış Gökdemir'e reklam filmindeki gibi 81 ili ezbere saydırtan Başkan Büyükakın, 81 ilin adını 25 saniyede tek nefesle söyleyen Gökdemir’i tebrik etti ve o anları ‘Montaj yok. Tek nefeste 81 il Ülkemizin Unicorn yani Turcorn girişimi olan getir’in reklamında oynayan Kandıralı hemşehrimiz Matematik öğretmeni Barış Gökdemir’i tebrik ediyorum.’ başlığıyla paylaştı.. İŞTE O ANLAR
KOCAELİ HABERİ

Şehirlerin isini seri olarak peşpeşe saydığı reklam filmi ile ünlenen Kocaelili matematik öğretmeni Barış Gökdemir dün  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın konuğu oldu..

81 ilin adını tek nefeste saymasıyla Türkiye genelinde tanınan bir isim haline gelen ve İzmit'de bir okulda matematik öğretmeni olarak görev yapan Kandıralı Barış Gökdemir, dün Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tahir Büyükakın’ın konuğu oldu..

Barış Gökdemir'e reklam filmindeki gibi 81 ili ezbere saydırtan Başkan Büyükakın, 81 ilin adını 25 saniyede tek nefesle söyleyen Gökdemir’i tebrik etti ve o anları ‘Montaj yok. Tek nefeste 81 il Ülkemizin Unicorn yani Turcorn girişimi olan getir’in reklamında oynayan Kandıralı hemşehrimiz Matematik öğretmeni Barış Gökdemir’i tebrik ediyorum.’ başlığıyla paylaştı..
İŞTE O ANLAR

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.