GEBZE BELEDİYELER BİRLİĞİNDEN 10 OCAK BULUŞMASI

Siyaset 11.01.2022 - 01:11, Güncelleme: 11.01.2022 - 01:11
 

GEBZE BELEDİYELER BİRLİĞİNDEN 10 OCAK BULUŞMASI

KOCAELİ HABERİ
Gebze Belediyeler Birliği olarak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Darıca Balıkçı Restaurantta düzenlediği organizasyonda Gebze, darıca, çayırova ve Dilovası ilçelerinde görev yapan Basın mensupları ile bir araya geldi.. Gebze Belediyeler Birliği dönem Başkanı ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ve Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'in hazır bulunduğu "10 Ocak Basın Buluşması"na, Ak Parti MKYK üyesi ve Kocaeli milletvekili Av. Emine Mcit Zeybek, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Av. Ufuk Acay ve Ak Parti Darıca İlçe Kadın kolu başkanı Selma Gülenç'de katılım sağladı.. Gebze Belediyeler Birliğinin düzenlediği  "10 Ocak Basın Buluşması"nda basın mensupları güzel bir akşam yemeği ikramı ile keyifli bir vakit geçirerek gönüllerince eğlendiler..  
KOCAELİ HABERİ

Gebze Belediyeler Birliği olarak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Darıca Balıkçı Restaurantta düzenlediği organizasyonda Gebze, darıca, çayırova ve Dilovası ilçelerinde görev yapan Basın mensupları ile bir araya geldi..

Gebze Belediyeler Birliği dönem Başkanı ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ve Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'in hazır bulunduğu "10 Ocak Basın Buluşması"na, Ak Parti MKYK üyesi ve Kocaeli milletvekili Av. Emine Mcit Zeybek, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Av. Ufuk Acay ve Ak Parti Darıca İlçe Kadın kolu başkanı Selma Gülenç'de katılım sağladı..

Gebze Belediyeler Birliğinin düzenlediği  "10 Ocak Basın Buluşması"nda basın mensupları güzel bir akşam yemeği ikramı ile keyifli bir vakit geçirerek gönüllerince eğlendiler..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.